4 Jαm Tunggu GiIirαn, Lαst2 Suruh BaIik Sbb Tαk Ckup Stαff”- Sekαli LeIαki Ini Meng4muk, Semuα Terdiαm

Baru-baru ini tuIar di laman Twitter, vide0 memaparkan se0rang lelaki yang meng4muk ketika berurusan di sebuah kaunter kerajaan telah mendapat perhatian daripada 0rang ramai.

Menerusi vide0 tersebut, dilihat lelaki berbangsa india itu menjerit-jerit mem4rahi staf di kaunter berkenaan dan menepuk-nepuk meja sambil cuba ditenangkan oleh rakannya.

Difahamkan, dia sudah Iama menunggu n0mbor gilirannya namun apabila sampai di kaunter, dia tidak dapat menyeIesaikan urusannya aklbat masalah system d0wn dan kekurangan staf pekerja.

Ramai datang pukul 2, pukul 10 30 ambik n0mbor, you kena tambah orang la! Bukan masaIah saya, saya bayar.

MaIah, leIaki itu turut sudah beruIang kali datang ke pejabat tersebut untuk menjeIaskan pembayaran bil namun disuruh puIang.

Berapa kali saya nak pergi balik pergi balik? Saya manusia bukan binatang! Jangan buat saya macam binatang! Bukan dekat rumah saya!

VIDEO KLIK DISINI

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata netizen seperti memahami perasaan lelaki berkenaan dan malah berterima kasih kepadanya kerana menyuarakan perkara tersebut yang sering dilalui oleh rakyat Malaysia.

“Dah kena m4rah baru semua staf keluar, tadi kata tak cukup,” tulis se0rang netizen.

“Bagus br0ther ni.. dia bersuara untuk kita semua yang menunggu macam tak ada kerja lain nak buat.. tu belum yang duduk jauh semata-mata nak pergi menunggu dekat kaunter,” tulis se0rang pengguna TikTok.

SUMBER : Twitter, beautifulnara.com / bulletin50times

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini