4 Tαhun Jαgαkαn Ibu, Men4ngis Si Kαkαk Bila Adik B0ngsu Suprise Sp0nsor Umrαh

BiIa sudah meniti usia, menjadi tanggungjawab se0rang anak pula untuk menjaga ibu bapa sepanjang h4yat mereka. Persis kisah se0rang wanita ini yang pej4m ceIik sudah 4 tahun menggaIas tanggungjawab menjaga permaisuri hidupnya sejak tahun 2017 lagi. Namun siapa s4ngka berkat kebaikan dan peng0rbanan yang dilakukan, adik beradiknya telah pun menyiapkan satu kejvtan tidak dis4ngka-s4ngka.

Masa majlis d0a selamat umum sebahagian besar keIuarga akan tunai umrah

Sewaktu majlis bacaan d0a selamat yang diadakan di rumah keluarga, mereka semp4t berk0ngsi berita gembira sebahagian besar akan menunaikan umrah bersama-sama tak Iama lagi. Bagi memeriahkan lagi acara, satu persatu nama yang bakaI turut serta didedahkan di atas satu banner disediakan khas.

Adik b0ngsu sp0nsor kakak yang jaga ibu gi umrah…Semua 0rang tak tahu

Rupa-rupanya, adik b0ngsu mereka telah bersep4kat untuk menaja si kakak pakej berkenaan sebagai satu hadiah atas peng0rbanan yang dilakukan selama ini. Jelas sekali wajah terh4ru wanita tersebut apabila menerima kejvtan yang tidak dis4ngka-s4ngka oleh adik beradiknya. Dia Iantas bangun dan terus menuju ke arah si ibu yang juga baru mengetahui suprise berkenaan.

Rezeki memb4hagiakan ibu…Kakak dia mesti seb4k sebab tak s4ngka ada dalam ing4tan adik

Menjeng4h ke ruangan k0men, rata-rata netizen cukup terh4ru melihat rakaman berkenaan. DaIam pada itu, ramai yang memuji keputusan dibuat adik berkenaan untuk menghadiahkan pakej umrah adalah sangat tepat.

Kredit: TikTok ZaitonMohamed / pnews

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini