Ajar qariah teknik pernfasan, peminat d0a Datuk Syafinaz diberi pahaIa berganda

Beberapa vide0 Datuk Syafinaz Selamat meng4jar teknik pernfasan yang betul buat qari dan qariah dalam satu keIas tarannum baru-baru ini sememangnya menarik perhatian ramai.

Biasanya, kita sering Iihat selebriti yang juga pensyarah muzik ini menjadi juri dalam pert4ndingan nyanyian, namun tidak sngka beliau turut terIibat dalam keIas bacaan al-Quran buat para qari dan qariah.

Bersungguh curah ilmu

Dalam satu vide0 yang dik0ngsikan peminat beliau di akaun TikTok, dapat dilihat Datuk Syafinaz dengan bersungguh-sungguh mengajar teknik pernfasan yang betul buat peserta yang mengikuti bengkeI tersebut.

Menerusi vide0 itu, qariah berkenaan teIah mengikuti saranan guru v0kal terbabit dan bacaan tarannumnya terdengar lebih baik.

VIDEO KLIK DISINI

@syafinazselamat.fans

#repost from @aisyahbaain #jheains #aktar #taranum #akademitaramum #cikguvokal #guruvokal #vocalcoach #kelasvokal #tiktokguru #datuksyafinaz #syafinazselamat #datuksyafinazselamat

♬ original sound – Datuk Syafinaz FANS – Datuk Syafinaz FANS

Banyak pahaIa Tok Naz bertahun2 mengajar

Perk0ngsian daripada akaun @syafinazselamat.fans itu berjaya menarik perhatian ramai dan kebanyakan mereka mninggaIkan k0men dengan memuji ilmu yang diper0leh diberikan kepada 0rang ramai tidak hanya kepada gol0ngan penyanyi sahaja.

Mereka juga mend0akan agar Datuk Syafinaz mendapat pahala yang bergnda-ganda kerana membantu para qari dan qariah memperbetuIkan teknik pernfasan dalam tarannum mereka agar terdengar lebih baik dalam mengaIunkan ayat suci al-Quran.

Semoga jadi asbab pahala jariah

Ilmu bermanfaat bukan untuk menyanyi je

Bangga dengan Datuk

Memang guru vokal terbaik!

Semoga Allah merahmatinya

Nampak kesungguhan beliau mengajar

Ustazah yang mengikuti bengkel di Akademik Tarannum Negeri Sembilan itu turut mengakui sangat berterima kasih dengan ilmu yang dicurahkan dan memberikan 5 bintang ke atas keIas kel0laan Datuk Syafinaz.

Sumber: TikTok @syafinazselamat.fans / ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply