Saling respek, anak J0zlynn s0Iat dalam bilik – “At0k sembahyang kat Iuar..”

Umum mengetahui peIawak dan penyampai radi0, Johan mempunyai darah kac ukan Cina sehingga anak-anaknya juga f4sih bercakap dalam bahasa Mandarin.

Sempena sambutan Tahun Baru Cina ini, mereka sekeIuarga tidak lupa menzi4rahi sanak saudara terdekat sekali gus dapat merapatkan siIaturahim yang sangat dituntut dalam IsIam.

Menerusi Iaman Instagram, isteri Johan iaitu Ozlynn Wati berk0ngsi satu vide0 memaparkan hubungan h0rmani antara keluarga mereka walaupun menganut agama yang berbeza.

Rakaman berdurasi 28 saat itu memaparkan 0zlynn yang juga pelak0n merakam anak-anaknya perempuannya menunaikan s0lat manakala bapa saudaranya sedang melakukan upacara sembahyang.

“MahaI! Sesuatu yang tak b0leh dibeli. Beraya rumah Pakl0ng, bagi bilik untuk kami tumpang s0lat. Masing2 mengh0rmati agama, tu vide0 Chantiq dan M0leiq tengah s0lat.

“Cucu s0lat dalam bilik, atuk sembahyang kat luar. Dah berapa tahun tak dapat sambut raya, kali ni rezeki dapat bawak abah sekali beraya sama,” tulis pelak0n berusia 40 tahun itu.

Rata-rata rakan artis dan pengikutnya memberikan pelbagai reaksi p0sitif yang memuji mereka saIing mengh0rmati kepelbagaian agama sekali gus mengekaIkan keamanan serta keharm0nian kaum.

KOMEN NETIZEN

Ozlyn berkahwin dengan J0han atau nama sebenarnya Yazid Lim Mohamad Aziz pada 25 Julai 2009 dan dikurniakan enam cahaya mata iaitu Ariq, Sodiq, Haziq, Chantiq, Moleiq dan Cherdiq.

Sumber: Instagram Johan & Ozlynn / OMM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ 1
Nak Join –> Klik Disini