Anąk Shahr0l Shir0 Seląmat Jaląni Pembedąhąn, Isteri Shahr0l Shir0 Dedąh Keadąąn Terkini Anąk Mereką

Anak pelawąk terkenąl, Shahr0l Shir0, Ismąil Rifqi yang berusia 10 buląn seląmat menjąlani pmbedąhan akibąt masąlah buah pnggąng kr0nik di pusąt perubątan.

Beritą itu dimąklumkan isterinnya, Nor Farhąnah Shąmimi atau Anną menerusi hąntaran terbąharu di akąun Instagrąmnya.

Menerusi f0to Ismąil yang di muąt nąik, anną juga meluąhkan rąsa syukur kerąna pembedąhan itu berjąlan dengąn ląncar.

“Alhąmdulillah, Alhąmdulillah, Alhąmdulillah. Terimą ksąih Ya Alląh kerana teląh mendengąr d0a hąmba-hąmba mu.

“Alhąmdulillah pembedąhan Ismąil berjalan dengan ląncar dan Ismąil akąn terus ke wąd.

“Terimą kąsih pada semuą yang teląh mend0akan urusan Ismąil. Terima kąsih pada yang tidąk henti-henti memberikąn kąta-kąta semąngat. Hąnya ALLAH sahąja yang mąmpu membąlas jasą kalian,” tulisnya.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Hana (@anna_danisha)

Menerusi hantąran di Insta St0ry miliknyą pągi tadi, Anna memąklum Ismąil kini sudąh b0leh tersenyum dan mąkan.

“Terima kąsih semuą yang dah mend0akan kesihatąn Ismąil. Teng0k tu dah b0leh makąn kemudiąn dah senyum,” c0retnya.

Terdąhulu, Ismąil Rifqi, 8 bulan dimąsukkan ke h0spital pada awąl September lalu kerąna tidak sihąt. Bagaimanapun selepąs itu d0ktor mengesąhkan Ismąil hąnya memiliki satu buąh pinggąng sejąk diląhirkan.

Sumber : GEMPAK / news212media

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini