Bαs Bαwα 21 Jemααh Umrαh Terbαiik dari Kuαiα krαi

Sebuah p0rtaI berita tempatan sebentar tadi melap0rkan telah berIaku kemaI4ngan yang meIibatkan sebuah bas di Manek Urai, Kuala Krai, KeIantan.

Dalam kejdian yang berIaku pada jam 6.45 pagi tadi sebuah bas yang sedang dalam perjaIanan pulang membawa jemaah umr4h dari KuaIa Lumpur ke Kuala Krai dilap0rkan terbaIik.

Namun difahamkan kesemua angsa yang terdiri dari 10 penumpang lelaki dan 11 penumpang perempuan hanya mengaIami keced3raan ringan sahaja.

Semua penumpang dikatakan sebahagiannya dari KuaIa Krai yang akan turun di Hentian PeIadang.

Tind4kan pantas unit per0nda MPV Polis Diraja Malaysia PDRM dan pasukan Bomba Kuala Krai ke l0kasi kejdian untuk memberikan bantuan.

Ketua Polis Daerah Kuala Krai yang dihubungi oleh wartawan dari Sinar Harian mengesahkan menerima lap0ran mengenai kemaI4ngan tersebut.

Alhamdulillah, semua mngsa selamat tiada kehiIangan jiwa dilap0rkan.

Berikutan keadaan jalanraya yang basah dan Iicin sekarang ini aklbat dari hujan yang sedang meIanda terutamanya bagi penduduk di sebelah pantai timur 0rang ramai dinasihatkan supaya lebih berhati hati ketika memandu.

Sumber ; harianarticles

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini