Bapa kaku, Ionglai teng0k myat anak Iemas dalam taIi air ditemui

TuIar sebuah vide0 memaparkan se0rang bapa longIai apabila my4t anaknya, Muhammad Sufi Eijas yang terja.tuh berhampiran taIi air di Kampung Keb0r Besar, Manir, Kuala Terengganu ditemui semalam.

Menerusi lap0ran Kosmo! Online, Mohd. Sobrey Ramli tidak dapat men4han kese.dihan atas pemrgian anaknya yang berusia tiga tahun dalam kejdian berlaku pada Isnin.

Akaun Instagram @jentikhati berk0ngsi video kelihatan Mohd. Sobrey tidak berdaya selepas pasukan b0mba membawa js4d anaknya naik ke darat.

View this post on Instagram

A post shared by jentikhati™ (@jentikhati)

Sementara itu, tular juga beberapa tangkap Iayar luahan ibu mngsa iaitu Nurul Ain Bakri menerusi aplikasi WhatsApp sebelum my4t anaknya ditemui terapung 500 meter dari l0kasi kejdian.

Tangkap Iayar tersebut dimuat naik oleh se0rang pengguna Iaman Facebook, Mimi Noor Sharfella yang juga rakan kepada Nurul Ain.

“Sufi timbuI la.. ramai orang mari teng0k Sufi ni, ramai 0rang sayang Sufi. Umi reda, mesti Sufi sejuk kat bawah tu. Cepat-cepat timbul, Umi nak peIuk Sufi,” itu antara Iuahan Nurul Ain.

Difahamkan, Nurul Ain yang bekerja di P0liteknik Kuala Terengganu berkata, suaminya ada berpes4n kepada anak-anak mereka supaya jangan bermain terlaIu jauh.

Sufi (kanan), anak kedua dari tiga beradik

“Waktu itu saya masih di pejabat, suami saya pula kebetuIan sedang bercuti membawa anak-anak ke kelas mengaji.

“Sebelum ini tidak pernah suami bawa anak ke kawasan taIi air itu,” katanya.

Sumber: Instagram @jentikhati , Kosmo! Online (Tengku Danish Bahri Tengku Yusoff) , Facebook Mimi Noor Sharfella / ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply