Bekas Pnerbit Jejak Rasul & Pngacara Jelajah J0ran, Nasir Yus0f MninggaI Dlm Tidur. Al-Fatihah

Sungai Bul0h: Dukacita dimaklumkan bahawa saIah seorang ik0n pemancing tanahair kita iaitu Nasir Yus0f (nama sebenar Mat Nasir bin Yusof) atau lebih sin0nim dengan geIaran Nasir Kebab0m telah kembali ke rahmatuIIah lewat petang tadi di kediaman rasmi Allahyrham di Bandar Saujana Utama, Sungai Buloh, Selangor.

Allahyrham merupakan bekas penerbit Jejak Rasul serta pernah menjadi pengacara rancangan Jelajah J0ran di TV3 yang cukup terkenal di kaIangan pemancing seanter0 Malaysia suatu masa lalu.

Allahyarham Nasir Yusof dikhabarkan telah menghmbuskan nfas terakhirnya di antara waktu selepas asar sebelum maghrib ketika sedang tidur.

BaIu Allahyrham menyedari arwh telah tiada ketika ingin menge.jutnya namun didapati arwh sudah tidak lagi bernfas (mninggaI dalam tidur).

Allahyarham bakaI memasuki usia genap 50 tahun pada 7hb November depan (1972).
Allahyarham berasal dari Jalan MaharajaleIa, Teluk Intan, Perak.

Punca kem4.tian adalah disebabkan peny4kit buah pingg4ng dan major str0ke.

Salam tkziah diucapkan buat seluruh ahli keluarga terutama isteri Allahyrham iaitu Rahayu Nasir serta anak-anak.

Marilah kita sama-sama pnjatkan doa sem0ga ALLAH mengamp.uni akan segala d0sanya, mencucu.ri rahmat ke atas r0hnya serta ditempatkan di kalangan r0h orang-orang yang beriman. Aamiin.

Sumber: sudin maulana / dbongkar

Apa pendapat Anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Comment, dan Share Halaman CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: CoretanNasihat tidak akan bertanggung jawab secara langsung atas komentar yang diberikan oleh pembaca kami. Harap pastikan Anda berpikir panjang dan keras sebelum menulis komentar Anda di sini. Admin juga tidak bisa memantau semua komentar yang ditulis disini. Semua komentar adalah hak dan tanggung jawab Anda sendiri.

Leave a Reply