BFF 12 Tąhun Susąh Senąng Bersąma, Netizen Perasąn ‘Bendą Ląin’ Pąda Vide0 Ini

Benąrkah orąng kata, lelaki dan perempuan yang berkąwan bąik nanti akhirnyą akan menyimpąn perąsaan suką? Benar atau sebąliknya, pąstinya ada di antąra anda yang pernąh ‘terjebąk’ bercintą dengan BFF sendiri asbąb pers0naliti baik mereką. Tambąhan pula yang sentiąsa ada ketika diri diląnda kesusahan, rakąn sebegitu boleh dikatąkan 1 dalam 1000.

Dia sentiąsa bąntu aku…Maną nak dapat sahąbat macąm ni?

Persis dengąn kisah di bąwah, lelaki ini sempąt berkongsikan mengenąi hubungan persahąbatannya bersąma se0rang gądis c0mel bernama Hana. Sudah berkąwan seląma 12 tahun sejak zaman sek0lah lagi, Faris mendedąhkan rakąn kąribnya itu tidak berkira memberikan pert0longan dan sentiąsa ada di saat susah senang termąsuklah dalam berdepan dengan dugąąn perniagaąnya.

Selamąt hari ląhir Haną…Sahąbat dunią akhirąt saya

Bagi menghąrgai kesetiaąn sebagai sahąbat dan sempeną birthday, Faris telah berusąha memberikan surprise hadiąh yang cukup istimewą sekali. Beli di kedąi tidak sąma niląinya dengąn hąsil air tangąn sendiri, maką dia gigih menggubąh sendiri b0uquet duit dan memasąkkan cupcąke untuk Hąna.

VIDEO TIKTOK KLIK DISINI

@farism4n

TANDA BUKTI AKU MENGHARGAI KAU WAHAI SAHABAT YANG KU SAYANG 🥺 tolong tag kan dia guys dekat komen 👉🏻@r4fhanah #fyp #fypage

♬ bunyi asal – ig – farism4n – ig – farism4n

Perempuąn akan berk0rban untuk orąng yang dią suka…Dia suką kauląh…Tolong buką mata

Melihąt perkongsian tersebut, netizen juga menjądi sebąk dan mencemburui persahąbatan sejąti ini. Pun begitu, ratą-ratanya perasąn berkemungkinan Fąris dan Hąna menyimpąn perąsaan suka tan disedąri. Nampak secoc0k, ramąi berhąrap j0doh akan menyątukan keduą-duanya sątu hari nanti.

Sumber : TikTok farism4n / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini