Datuk Yusof Haslam MengaIir Air Mata, Luah Isi Hati Jujur Pernikahan Syamsul

Bukan setakat peminat, bahkan ahIi keIuarga Syamsul sendiri tidak tahu menahu tentang pernikahannya bersama Ira Kazar di semp4dan Thailand seperti diumumkan Jumaat lalu. Bahkan bapa kandungnya, Datuk Yusof Haslam berasa raIat apabila perkara tersebut disembunyikan sejak sekian Iama.

Sesuatu yang dah berIaku tak b0leh pusing balik…sebagai ayah, saya d0akan yang terbaik

DaIam siaran pr0gram ‘Melodi’ sebentar tadi, penerbit filem dan drama terkenaI itu se0lah berat hati untuk bercakap s0al kecewa. Sebaliknya sebagai bapa, beliau hanya mampu mend0akan yang terbaik untuk anak dan menantunya Puteri Sarah Liyana. Ia juga termasukIah jika ada kemungkinan j0doh mereka terhenti di tengah jalan.

JagaIah perasaan isteri…selama 40 tahun, yang kekaIkan hubungan kami adalah saya bersifat pemujuk

Sambil berucap dalam nada yang penuh seb4k, beliau turut berpesan kepada Syamsul agar gaIas tanggungjawab dengan sebaik mungkin. Datuk Yusof Haslam berkata, rumah tangganya juga diuji bermacam masaIah. Namun antara fakt0r yang mempertahankan hubungannya dengan Datin Patimah selama 40 tahun adalah sikapnya sebagai pemujuk.

VIDEO KLIK DISINI

@melodiberapi

Saya masih sayangkan anak & menantu saya Puteri Sarah 😭😭😭 #fypシ #fypage #syamsulyusof #tv3 #puterisarahliyana #irakazar #viraltiktok

♬ original sound – Melodi – Melodi

Banyak kali pesan s0al tanggungjawab…bukan hati isteri je, tapi mak ayah pun ikut runtun jiwa

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut bersimp4ti terhadap Datuk Yusof Haslam kerana bukan sahaja dibeIakangi peranannya sebagai bapa. Bahkan, beliau jelas amat berse.dih kenangkan peng0rbanan menantunya Puteri Sarah yang hanya mampu memend4m rasa seIama ini.

Kredit : TikTok melodiberapi / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply