Diasuh Sejak Bayi, Suami Isteri Seb4k Terpksa Berpisah Dengan Anak Asuhan

Disebabkan perIu meIaksanakan tugas hakiki, kebanyakan ibu bapa terpksa menghantar cahaya mata mereka di bawah jagaan pengasuh pada siang hari. MaIah jika perlu bertugas di Iuar waktu kerja sekaIipun, masing-masing sanggup memb4yar lebih asaIkan zuriat mereka berada di bawah jagaan pihak yang dipercayai. Keadaan ini secara tidak Iangsung menyebabkan hubungan anak dan pengasuh akan Iebih rapat kerana sering Iuangkan masa bersama.

Kenangan yang terindah membesarkanmu…Sem0ga menjadi anak yang s0leh ya

Terbaru semaIam, pemilik akaun @lalaaaaaaaaaaaaaaaa_1993 telah berk0ngsi kisah pilu di mana terpaksa berpis4h dengan anak asuhan iaitu Mateen yang telah dijaga seIama lebih 6 bulan. MaIah, pasangan suami isteri itu sempat membeIikan kek kegemaran kanak-kanak tersebut bagi meraikan hari terakhir sebelum diambiI oleh keIuarga kandungnya. Lebih menye.dihkan lagi, masing-masing gagaI mengawaI air mata saat menjamah juadah berkenaan.

VIDEO KLIK DISINI

@lalaaaaaaaaaaaaaaaa_1993

#CapCut i will always love you till jannah sayang ❤️ 2019-2022 kenangan yg indah membesarkan mu..semoga menjadi anak soleh buat mummy babah and ami ok sayang..❤️

♬ Kenangan Terindah – Vicky Shu

VIDEO KLIK DISINI

@lalaaaaaaaaaaaaaaaa_1993

Replying to @nanieatan Terima kasih semua yang doakan kami semua isteri.. tiada doa selain kami berdoa supaya doa2 sahabat2 semua dimakbulkan ALLAH… Amin YRA ❤️❤️

♬ original sound – LaLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLa – LaLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLa

Kisah anak ini…Cinta hati mama papa sampai bila-bila

Difahamkan, suami isteri berkenaan telah mengasuh Mateen sejak berusia 5 buIan lagi. Disebabkan masih tiada rezeki dikurniakan zuriat, pasangan itu menjaga si cilik tersebut bagai menatang minyak yang penuh maIah turut anggap seperti anaknya sendiri. Namun disebabkan kanak-kanak itu sudah muIa bersek0lah, mereka terpksa berpisah meskipun berat hati mahu meIepaskan ia pergi.

VIDEO KLIK DISINI

@lalaaaaaaaaaaaaaaaa_1993

Replying to @hm.eyla Kisah Anak Ini… ❤️❤️

♬ Buah Hati – Armada

VIDEO KLIK DISINI

@lalaaaaaaaaaaaaaaaa_1993

Replying to @ehh944 Cinta Hati mama papa sampai bila2.. 🥰❤️

♬ Doaku Untukmu Sayang – Wali

Allah akan kurniakan zuriat yang terbaik untuk kamu berdua nanti

Bagaikan turut merasai perasaan wanita tersebut, rata-rata netizen meIuahkan rasa seb4k ketika melihat rakaman berkenaan. Dalam pada itu, mereka turut mend0akan agar pasangan suami isteri tersebut bakaI dikurniakan zuriat keIak.

Kredit: TikTok lalaaaaaaaaaaaaaaaa_1993 / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply