Dikecąm Sebab Bakąl Suami Berbaju P0lis Mąsa Bertunąng, Ramai Backup Gądis Ini

Ketika bertunang, kebanyakan 0rang hanya membuat majlis yang ringkas sahaja cukup dihadiri 0leh keluarga terdekat. Sama seperti kisah gadis di bawah ini, dia bagaimanapun berjaya menarik perhatian kerana tunangnya yang merupakan se0rang angg0ta polis segak menyarungkan baju kerja di hari bermakna itu.

Terima kasih perkenalan hanya 7 bulan…Thank you for everything

2 hari lalu dik0ngsikan ke media s0sial TikTok, saudari Nani terlihat bahagia berjalan berdua-duaan dalam persalinan tunang yang simple dan tampak serasi sekali dengan jejaka berkenaan. Difahamkan juga, mereka mengikat tali pertunangan setelah 7 bulan mengenali hati budi masing-masing.

VIDEO KLIK DISINI

@naaaaaniiiii00

tq for everything ❤️ #myfiance💍

♬ suara asli – 𝙰𝚣𝚒𝚣𝚛𝚒𝚗𝚊𝚕𝚍𝚒 – 𝙰𝚣𝚒𝚣𝚛𝚒𝚗𝚊𝚕𝚍𝚒

VIDEO KLIK DISINI

@naaaaaniiiii00

first time jumpe alhamdulillah semua berjalan dengan lancar ❤️ #makmertua ❤️

♬ original sound – Nash Khiruddin – Nash Khiruddin

VIDEO KLIK DISINI

@naaaaaniiiii00

first time jumpe alhamdulillah semua berjalan dengan lancar ❤️ #makmertua ❤️

♬ original sound – Nash Khiruddin – Nash Khiruddin

Terima kasih semua yang mend0akan saya

Tapi entah mengapa, nampaknya ada pula pihak yang seakan-akan buruk s4ngka dan bercakap benda bukan-bukan termasuklah dakwaan mahu menunjuk bakal suaminya se0rang polis. Langsung tiada niat sedemikian rupa, dia tenang menerima kec4man selain berterima kasih kerana ramai yang mend0akan baik-baik untuknya.

VIDEO KLIK DISINI

@naaaaaniiiii00

sakit hati ke ? 😂

♬ Tuto tuto – mellacute._

Tak ada masalah pun dia nak pakai baju unif0rm tu Allahu

Menjengah ke ruangan k0men, netizen juga merasa pelik kerana ada yang dengki hanya kerana bakal suami Nani mengenakan baju 0perasi pada hari pertunangannya sendiri. Terpulang mahu memakai busana apa sekali pun, ramai yang terus backup dan bers4ngka baik mungkin angg0ta berkenaan kesuntukan masa kerana baru habis bertugas.

Kredit : TikTok naaaaaniiiii00 / kisah dunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini