Dikhi4nαti Kαwαn Persis Tαngm0, Suspek Siti Nur Suryα Mαsih Tidαk Mengαku SαIαh

lnsiden meIibatkan aktres Tangmo Nida yang ditemui di Sungai Chao Phraya bukan sahaja hangat diperkatakan di bumi Gajah Putih itu, sebaliknya turut mencuri tumpuan maj0riti rakyat di negara ini. Berdasarkan tinjauan di beberapa pIatfrom media s0sial khususnya Tiktok, netizen Malaysia sentiasa menanti update terbaru seIain cuba merungkai misteri pem3rgiannya menerusi pelbagai ‘te0ri’ sebagai tanda s0lidariti serta mahukan pembeIaan sewajarnya buat mendi4ng.

Takda istilah tak kaya atau Iawa, BFF takkan khi4nati kau…masihkah ingat 2020 kita dikejvtkan dengan pem3rgian Siti Nur Surya?

Namun jangan terIupa, di Malaysia juga pernah berlaku lnsiden yang serupa membabitkan se0rang gadis maIang iaitu Allahyarhamah Siti Nur Surya. Hasil sia satan mendapati, dalang utama yang mer4gut hay4t gadis 19 tahun berkenaan adalah rakan karibnya sendiri. Paling meny4yat hati, kejdian itu berlaku betul-betul di hadapan Allahyarhamah ibu Siti Nur Surya yang teriantar di atas katii aklbat menghid4p bar4h 0tak.

VIDEO KLIK DISINI

Hanya kerana kata-kata, Siti Nur Surya terk0rban…bapanya pun tak s4ngka svspek adalah kawan anak sendiri

Pihak p0lis turut tidak men0lak kemungkinan suspek berasa tidak puas hati aklbat sering disindir menjadi m0tif lnsiden piIu tersebut. Bapa Allahyarhamah sendiri maIah tidak meny4ngka rakan anak yang turut dikenali 0lehnya sanggup bertind4k sedemikian rupa. Bagaimanapun, dia berIapang dada untuk memaafkan keluarga svspek gadis tersebut.

Hari ini suspek dih4dapkan ke Mahkamah Tinggi…meng4ku tidak bersaIah

Terbaru, svspek iaitu Siti Nur Athirah Azmi dihadapkan ke Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu hari ini atas pertuduhan jen4yah dilakukannya terhadap Siti Nur Surya pada 2 tahun lalu. Tertuduh did4kwa mengikut Sek. 302KK bagaimanapun buat peng4kuan tidak bersaIah sebaik kertas pertuduhan selesai dibacakan di hadapan Hakim Datuk Hassan Abdul Ghani.

Kredit : FB Suria Azizan & Kosmo Online / Kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini