Gerαi Chef Ammαr Di USJ4 Terpksα Ditutup! Kenα Buαtαn 0rαng!

Tiba saja buIan Ramadhan, antara aktiviti yang p4ling ditunggu r4kyat neg4ra kita ni ialah membeli juadah berpu4sa.

Ketika ini, memang b4nyak gerai-gerai yang menaw4rkan pelbagai makanan untuk 0rang ramai berbuka puasa.

Dengan adanya Baz4r Ramadhan, para pengunjung akan dapat memilih begitu banyak pilihan makanan yang mahu dinikm4ti ketika berbuka puasa.

Sepanjang bulan Ramadhan ini juga, antara kedai yang paling p0pular ialah kedai makanan Chef Ammar.

Tampil dengan menu nasi arab mandy Iamb shank dan juga ayam, perniagaan Chef Ammar memang maju sekali.

Jika nak beli tu, memang kena beratur panjang, dan sampaikan berjam Iamanya untuk membeli juadah dari Chef Ammar ni.

Setiap hari makanan yang dijual 0leh Chef Ammar akan habis dijual.

Namun semalam, ada kis4h yang kurang enak didengari tentang perniagaan Chef Ammar.

Melalui satu vide0 di laman Tiktok, khab4rnya salah satu gerai Chef Ammar yang menjual nasi arab ini terpksa ditvtup.

Dari vide0 itu, Chef Ammar menjeIaskan gerainya di USJ4 terpksa ditutup kerana ada unsvr buatan 0rang.

“Jadi macam ni, kita kena tutup. Saya tak mahu family saya kena. Rezeki saya b0leh dapat, Tuhan yang beri rezeki.”

“Subang Jaya USJ4 saya tutup, nak selamatkan anak saya. Dulu dia semangat nak kerja, sekarang dah tak nak. Dulu tak macam ni.”

Melalui k0men pemilik yang upl0ad vide0 itu, khabarnya buat masa sekarang cawangan USJ4 ditutup tetapi cawangan di Shah Alam masih dibuka.

“Untuk USJ4, Chef Ammar dah tutup sebab bu4tan 0rang. Bulan puasa ini pun sibuk nak buat perbuatan macam ni.”

Paparan capti0n dari akaun milik Eiji Aman yang upl0ad vide0 berkenaan.

Sehingga kini, vide0 itu sudah dit0nton lebih setengah juta views, dan menerima pelbagai k0men dari net1zen.

Sem0ga Chef Ammar tabah dengan uj1an yang datang ini. Buat masa sekarang b0leh beli juadah dari Chef Ammar ini di Shah Alam.

Sumber : Tiktok ejie_amam / newstoday80

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini