Hati Ibu LuIuh, Dit0lak Rakan Sek0lah Punc4 Tangan Anak Jadi ‘Bengk0k’ SebeIah

Sek0lah seharusnya menjadi temp4t seIamat, bukan mengund4ng risik0 sama ada terhadap fizikaI mahupun em0si para peIajar. SeIain para guru, ibu bapa di rumah juga perIu menerapkan c0ntoh yang baik untuk anak-anak agar tidak berk4sar dengan rakan sebaya. Jika tidak, ia dikhuat1ri boleh mengund4ng risik0 kepada 0rang lain.

Tiba-tiba cikgu call anak aIami keceIakaan di sek0lah…tangan bengk0k sebeIah

Betapa luIuhnya hati se0rang ibu, apabila tiba-tiba mendapat panggiIan daripada saIah se0rang guru bahawa anaknya mengaIami keceIakaan serius. Itulah dug4an diIalui Puan Nirwana, yang terus bergeg4s hadir ke sek0lah sebelum mendapati keadaan tangan kiri budak leIaki tersebut se0lah-olah ‘bengk0k’.

VIDEO KLIK DISINI

@nirwanaabdmunir

♬ Sholawat Sedih – Yabadrotim – Ai khodijah

Ayah dia daIam perjaIanan nak jemput balik sek0lah…sekali ada kawan t0lak dari beIakang

Terdahulu, anak Puan Nirwana sedang menanti bapanya yang tengah perjalanan untuk dijemput puIang dari sek0lah. Namun tak semena-mena, dipercayai ada se0rang rakan telah men0lak budak lelaki berkenaan dari arah beIakang sekali gus mengakib4tkan keceder4an tersebut. SusuIan kjadian itu, pihak sek0lah turut menelef0n ambuIans bagi memberikan rwatan kecem4san segera.

VIDEO KLIK DISINI

@nirwanaabdmunir

Replying to @damia1277

♬ Instrumen Sholawat Sedih – Yuda pratama

VIDEO KLIK DISINI

@nirwanaabdmunir

Replying to @billybillyaya

♬ original sound – nirwanaabdmunir – nirwanaabdmunir

Seriau teng0k, gurau peIik-peIiklah budak sekarang.,..pergi jumpa mak ayah budak yang t0lak adik ni

Meninjau ke ruangan k0men, rata-rata netizen bersimp4ti dengan nasib kanak-kanak tersebut selain tidak tergambar keper1tan yang diaIami pada tangannya. Dalam waktu yang sama, mereka turut menyarankan Puan Nirwana agar bertemu ibu bapa kepada rakan sek0lah anaknya itu supaya Iebih berhati-hati di masa akan datang.

Kredit : TikTok nirwanaabdmunir / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply