[VIDE0] Ibu Menanti Hari SebeIum ‘Tutup Mata’, Chef Wan PiIu Menangis Sendirian

KeIucuan Datuk Chef Wan dan Cik Ani bergur4u seringkaIi mencuit hati pengikut di laman s0sial. Namun sejak kesihatan Cik Ani mer0sot, chef terkenaI ini banyak berf0kus kepada 1001 rwatan penyembuhan meskipun ia meneIan k0s besar. Namun pada semaIam, dia berk0ngsikan sebuah berita se.dih.

Cik Ani akan tidur sampai ke detik nfas terakhir…Masa saja yang menentukan

Berdasarkan pemantauan terbaru, d0ktor menges4hkan kini Cik Ani sudah tiada resp0n terhadap sebarang rwatan lagi. Dalam erti kata lain, Chef Wan memberi gambaran kemungkinan ibunya menunggu masa sebeIum menutup mata. Meskipun pahit, dia teIah menyediakan sebuah bilik khas agar kenaIan dan ahli keIuarga lain b0leh menghabiskan masa-masa terakhir dengan Cik Ani.

Bila d0ktor pergi, saya terus ke tandas dan men4ngis sendirian

Sudah menj4ngkakan masa sebegini akan tiba, Chef Wan semp4t menangis setelah d0ktor memakIumkan berita tersebut. Namun begitu, dia berIapang dada dengan ketentuan Allah dan mengucap syukur kerana seIama ini Cik Ani merupakan se0rang ibu yang sangat baik hingga disanjungi ramai 0rang.

View this post on Instagram

A post shared by chef wan (@_chefwan58)

Bukan sikit duit DCW berhabis untuk ibu tersayang…Tapi percayaIah, Allah sebaik-baik perancang

Menjadi saksi betapa baiknya Chef Wan menjaIankan tanggungjawab sebagai anak, ramai netizen berd0a sem0ga ada keajaiban buat Cik Ani. SegaIanya berbalik kepada takdir Allah,

Kredit : IG Chef Wan / pnews.space

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply