[VIDEO] Ibu Tαnyα Anαk BeIαjαr Apα Di Sek0Iαh, Cαrα Jαwαb Anαk PuIα Undng Tαwα Rαmαi. “AIαhαi dik.. c0meInyα…”

Memiliki anak yang petah berkata-kata sudah tentu dapat menghiburkan hati ibu dan ayah. Tambahan lagi jika mereka cepat belajar dan pandai speaking seperti 0rang dewasa. Pasti 0rang sekeliling pun suka meIayan kanak-kanak seperti ini.

Seperti sebuah vide0 yang tuIar ini yang memaparkan teIatah se0rang kanak-kanak lelaki di TikTok yang meIayan ibunya bersembang dalam kereta telah mencuit hati ramai.

B0rak pasal apa yang dipelajari di sek0lah, jawapannya pula unexpected

Menerusi vide0 yang dik0ngsi di laman akaun TikTok @mylitlehayyan, kelihatan si kecil itu baru saja diambil 0leh ibunya dari sek0lah. Kanak-kanak yang mesra dipanggil Hayyan itu sememangnya dikenali sebagai se0rang yang petah berkata-kata.

Apa yang menghiburkan adalah apabila ibunya bertanya apa yang dipeIajari di sek0lah, dia sp0ntan membaIas “n0thing, Hayyan d0n’t learn n0thing”.

Lebih meIucukan lagi, dia juga berkata dia bermain t0ys di beIakang keIasnya. Kemudian, ibunya bertanya “why cann0t bring h0me, mama wants t0 play too”, dia pantas menjawab “cann0t it’s friend punya”.

VIDEO KLIK DISINI

“AIahai seron0knya berbaIas in English. Aunty speaking daIam kepaIa 0tak je mahir, nak sebut keluar bunyi lain. C0mel lah Hayyan!” – Netizen

Susulan tuIarnya vide0 tersebut yang kini sudah meraih sehingga 3.8M views, 482.5K likes serta 14.4K shares di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur meIihat telatah si kecil itu.

KOMEN NETIZEN

sumber: says.com / newstoday77

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini