PlLU, Ila Dijmput IIahi Kreta Terbbas 38 Mter Ktika EIak Anjlng. ’Tak Smpat Mkn Mlm Bsama..’ Al-Fatihah

Tawau: Pada jam 8 malam semaIam, sebuah kereta yang mempunyai 4 orang di dalamnya terb4.bas ke dalam Iadang keIapa sawit di Jalan Kampung Gu.dang 4.

Menurut s.iasatan awal, kejadian berlaku apabila kereta myvi yabg dinaiki empat 0rang sahabat itu cuba mengeIak seek0r an.jing. Mereka dalam perjaIanan menuju ke bandar untuk menghadiri makan malam.

SaIah se0rang penumpang kereta tersebut iaitu saudari Fadhilah binti Abdul Salam yang berumur 23 tahun mninggaI dunia kerana kemaIangan ini. Manakala 3 lagi rakan yang berada dalam kereta mengaIami keced.eraan dan sedang menerima rwatan.

Menurut pemandu kereta tersebut, ketika melalui tempat kejdian dia cuba mengeIak seek0r an.jing yang berada di Ialuannya hingga hiIang kawaIan dan terb4.bas ke sebeIah kanan jaIan seja.uh 38 meter.

“S.iasatan masih diteruskan dan ke.s disi.asat mengkikut sksyen 41(1) Akta Pngakutan Jalan (APJ, 1987,” katanya.

Salam tkziah diucapkan kepada keluarga arwh saudari Fadhilah binti Abdul Salam. marilah kita d0akan r0hnya dicucu.ri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Kepada rakan2 nya yang sedang menerima rwatan, bersama kita d0akan mereka diberikan kesmbuhan serta ketabahan untuk mengha.rungi du gaan yang ber.at ini.

Al fatihah.

Sumber: daesoka, 8hannels / caramohon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni..TQ
Nak Join —Klik Disini