Kαki DibeIαh Tαpi Tiαdα D4rαh Keluαr, 6 D0ktor Pαkαr Mαsih Tαk Dαpαt Kesαn Peny4 kit Mlsteri Ustαz Kαzim Eliαs

Pend4kwah terkenal, Datuk Ustaz Kazim Elias yang mengaIami sa kit misteri sej4k tahun lalu memaklumkan beliau masih meneruskan rw4tan di hspital.

Menurut lap0ran, ustaz berusia 49 tahun itu telah dir4wat oleh enam doktor p4kar namun peny4 kit misterinya masih gagaI dikesan.

Ikhtiar rw4tan alternatif

Meskipun begitu, beliau akvi tetap istiqamah dan berikhtiar untuk meneruskan kedua-dua rw4tan m0den dan altern4tif.

Mereka sampai sekarang tidak dapat kenal pasti peny4 kit saya hadapi.”

Kata Ustaz Kazim lagi, beliau sudah j4ngka jawapan yang akan diterima setiap kali membuat rwatan namun dia tetap mengikut pr0sedur hspital untuk membuat MRI, ambil dar4h dan sampel spesimen.

Jadi bila mengatakan tidak ada penya kit, tidak diketahui masaIah, saya teruskan dengan rwatan aIternatif. Tapi dengan d0ktor saya tetap buat rwatan susuIan.”

Kaki dibeIah tapi tiada d4rah

Beliau turut berk0ngsi pengaIaman ketika kakinya dibedah hujung tahun lalu. Katanya, d0ktor tidak menemui sebarang masaIah maIah tiada dar4h atau nanah yang keluar sedangkan ubat cair d4rah sudah dimakan sebelum ini.

Sebab kaki saya dah bengk4k maka saya izinkan dokt0r untuk membelah. Bila dibelah, tidak ada d4rah dan n4nah.”

Meskipun ada menyimpan bukti vide0 kejdian itu, beliau tidak tunjukkan kepada media kerana t4 kut ada yang tidak percaya.

Sama-sama kita d0akan kesejahteraan Ustaz Kazim Elias dan sem0ga urusan mendapatkan raw4tan bagi menyembvhkannya, dipermudahkan.

Sumber : BeautifulNara / hangitsangat

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini