“Kαrmα Akαn Hαdir” – Enggαn Di4m Diri, Isteri TMJ Akαn Gunα Kuαsα Bαntu Tuntut KeαdiIan Buat Bella

Perbic4raan ke.s meIibatkan pengasas Rumah B0nda, Siti Bainun yang did4kwa telah meng4baikan serta mengani4ya remaja D0wn Syndr0me iaitu Bella sedang menjadi t0pik yang ‘h4ngat’ dibicarakan oleh 0rang ramai ketika ini.

Lagi-lagi setelah saIah se0rang peguam bela Siti Bainun memuat naik f0to mereka bersama-sama keIihatan gembira, sedangkan sebelah pihak lagi mende.rit4 dari segi em0si dan fizikaI.

Bukan saja mendapat perhatian netizen, malah isteri Tunku Mahk0ta Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim iaitu Che’ Puan Khaleeda Bustamam turut menyuarakan pand4ngannya di Instagram St0ry, baru-baru ini.

Difahamkan dari kenyataan yang diIakukan, Che’ Puan akan menggunakan kuasa yang ada untuk membeIa serta membantu bagi meneg4kkan keadiIan buat remaja istimewa itu.

Dalam pada itu, beliau turut terkes4n dengan apa yang terjadi, lagi-lagi ada pihak yang dianggap ‘pengecvt’ dan mahu meIarikan diri dari mengakvi kesaIahan yang telah diIakukan.

Kamu b0leh bersembunyi di sebalik tenter4 peguam tetapi k4rma akan hadir pada waktunya di dunia ini dan akh1rat.

Sebelum ini, Siti Bainun mengakvi tidak bersaIah atas d4kwaan mengenai dia mendera Bella hingga mngsa mengaIami keced3raan fizikaI dan em0si.

SUMBER : Instagram / beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini