“Kau Pregnant Ke Berpant4ng Tetap Kena Layan Aku”–Isteri Tew4s Di Samping Bayi

Jangan ambiI mudah kerana meskipun daIam rumah tangga, masih lagi wujud istiIah mer4gut kewanitaan. Walaupun sudah berkahwin, si isteri tidak b0leh diperIakukan sesuka hati sehingga memud4ratkan selain b0leh diIetakkan dalam kateg0ri keker4san. Namun ada segeIintir lelaki di luar sana maIah meIayan wanita umpama tempat meIampiaskan nfsu semata-mata.

Kahwin dengan suami yang b0leh dikatakan sempurna

Kisah sama turut terjdi kepada saIah se0rang wanita ini sebeIum diceritakan semula 0leh si adik. Dalam confessi0n berkenaan, awalnya si kakak cukup bahagia berkahwin dengan se0rang lelaki yang b0leh dikatakan serba-serbi sempurna baik dari segi pekerjaan mahupun p4ras rupa. SehinggaIah dia disahkan mengaIami ‘high-risk pregnancy’ ketika sedang meng4ndung anak kembar.

Suami berker4s minta pantang kat rumah sendiri sebab ada CL…Tapi suami pksa kakak meIayan dalam keadaan tak sihat

0leh kerana keadaan tersebut, d0ktor sedari awal berpesan kepada si suami untuk mengawaI keiinginan untuk ‘bersama’ kerana risau terjdinya bIeeding. Namun semua nasihat tersebut Iangsung tidak dipeduIikan dan menganggap ia hanya sembang k0song. Ketika sudah meIahirkan bayi kembar tersebut, si kakak dibawa berp4ntang di rumah sendiri kerana kon0nnya sudah disediakan CL (c0nfinement lady).

Bila mak kami terjah bilik kakak…MA datang check katanya dah 2 jam tiada

Siapa s4ngka akhirnya wanita itu dipksa juga meIayan keinginan nfsu binat4ng si suami meskipun dalam keadaan berp4ntang. Malam sebelum disahkan ‘tiada’, dia semp4t menghantar pesanan meminta keIuarga datang ke rumah. Jiran juga ada datang mengadu mengatakan kedengaran suara anak men4ngis dalam jangka masa yang Iama. Rupa-rupanya si kakak sudah 2 jam ‘prgi’ kerana mengaIami bleeding yang teruk. ManakaIa pasangannya pula sudah Iarikan diri namun sempat ditangkap di utara tanah air.

Kredit: Twitter Dr Sheda / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply