KehiIangan Bayi Kembar Ketika Lahir, Lepas 4 BuIan Baru Ibu Kuat Teng0k Vide0

BermuIa daripada mendapat perkhabaran p0sitif hamil, sudah pasti bakaI ibu dan juga ayah cukup teruja untuk menyambut kedatangan zuriat yang sudah ditunggu-tunggu selama ini. Dalam temp0h itu, segala persiapan dan juga keIengkapan sudah pun dibeli bagi meraikan si kecil tersebut. Namun, impian yang sudah diIakar sepasang suami isteri ini bagaimanapun berubah sekelip mata.

Anugerah yang terindah daIam hidupku

Berat hati untuk bercerita, namun setelah 4 bulan barulah semalam se0rang wanita bernama Kamalia mempunyai kekuatan untuk melihat semula rakaman diambil sewaktu pengebum1an anak-anak syurganya. Terdahulu, difahamkan wanita itu telah pun hamil anak kembar seiras yang diberi nama Khalif dan juga Khalaf.

VIDEO KLIK DISINI

@kaamaaliaa

Mama nak simpan sini . Anugerah yg terindah dalam hidupku 🤍#babytwins#anaksyurga

♬ Buah Hati – Armada

VIDEO KLIK DISINI

@kaamaaliaa

Alhamdulillah ‘ala kulli haal 🤍 dah one month kalian pergi. Mama nak simpan sini 😊 Terima kasih ya Allah atas anugerah yg terindah ini 🤍 we loveyou twins 🤍 #twinsboys

♬ Kamu dan Kenangan – Original Soundtrack Habibie & Ainun 3 – Maudy Ayunda

Mama & ayah tetap akan sayang Khalif & Khalaf

Takdir Allah bagaimanapun meny4ksikan pasangan kembar tersebut bagaimanapun tidak bertahan Iama. Ketika masih menyarung pakaian ‘ibu hamil’ berwarna pink, Kamilia jeIas tidak dapat menahan seb4k sewaktu menggend0ng kedua-dua zuriatnya itu di dalam kereta. Si suami pula dilihat berusaha tampil kuat sambil mengeIap t4ngisan isterinya itu.

VIDEO KLIK DISINI

@kaamaaliaa

Mengalir darahku & darahmu di dalam diri mereka membuktikan cinta kita tidak akan terputus wahai suamiku . Alhamdulillah ala kulli hal. Tak sedar sudah 4 bulan kalian tinggalkan kami .Alhamdulillah keadaan kami berdua membaik . Tetap teruskan kehidupan seperti biasa . Walau masih boleh tersenyum tapi Allah saja yg tahu perasaan kami . Allah has a better plan for us . Allah pilih mama & ayah untuk ujian ini . Sebab Allah sayang kami ❤️ . Allah tahu kedua org tua kalian kuat utk lalui semua ini . Ya kami kuat dan tetap akan kuat 😊 . Kalian doakan kami di sini ya . Mama baru ada kekuatan untuk tengok semua vedio saat kalian pergi sampai habis . Mama simpan sini . Mama & ayah tetap akan sayang khalif & khalaf . Kelak mama akan ceritakan pada adik2 kalian yg mereka punya abg2 penghuni syurga firdaus 🤍🤍 #babytwins #twinsboys

♬ Takdir Memisahkan – Arjuna 89

Allah sayunya hati ini saat si suami mengh4pus air mata sang isteri…Peranan pasangan paling penting waktu begini

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen akui turut sama sebak men0nton perk0ngsian tersebut. Dalam pada itu, ramai yang pernah melalui pengalaman sama berkesemp4tan memberikan kata-kata semangat kepada pasangan suami isteri tersebut.

Kredit: TikTok Kamilia / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni..TQ
Nak Join —Klik Disini

Leave a Reply