Kereta CaIar Terkena BasikaI, LeIaki BerkaIi2 M0hon Maaf Tp Tind4kan Wanita Buat Ramai Terkedu

Melihat kebanyakan sikap ‘rider’ yang gemar mel4nggar peraturan jalan raya, membuatkan kita ikut ger4m. Mana tidaknya, mereka bukan sahaja merisik0kan diri sendiri, tetapi juga pengguna jalan raya yang lain.

Wanita meng4muk kereta dil4nggar basikal. Jadi, tldak hairanlah jika wanita ini m4rah apabila keretanya dil4nggar oleh ‘rider’ sewaktu sedang bertugas.

Dalam perk0ngsian yang dimuat naik Ria Stel, menyaksikan tind4kan se0rang wanita menyer4ng lelaki penghantar makanan di tepi jalan. Selain itu, dia juga sempat mer0sakkan ‘stand’ di basikal lelaki terbabit yang digunakan untuk meletakkan telef0n bimbitnya sebelum bertind4k memukuI beberapa kali.

VIDEO KLIK DISINI

Tak terima permoh0nan maaf. Menurut sunnber, pemuda itu telahpun meminta maaf atas kecuaiannya, namun tidak diterima oleh wanita berkenaan sehingga akhirnya dia bertind4k yang demikian.

Lebih meruntun hati, lelaki itu dilihat semp4t menyeka air matanya dengan leng4n baju sambil memegang dadanya seperti men4han seb4k. “Memang tak berhati perutIah” .

Walaupun kejadian itu berlaku di Filipina, rata-rata warganet tumpang simpati melihat insiden tersebut serta tidak bersetuju dengan tindakannya mengasari lelaki itu, walhal dia telahpun mengakui kesilapannya dan memohon maaf.

“Suka hati je pvkul orang”

“Ger4m Iah tengok…”
” ye better tu..sabar je Ih..kesian plk adik tu..ger4m plk aku tgk pompuan to”
” Org x sbar dh klu kena gitu..lwan katok la Iaki kena kt prrnpuan malu la..hilang jantan rider 2..”

Walaubagaimanapun, sehingga hari ini tiada makluman lanjut berhubung k,es tersebut, tetapi difahamkan ianya telahpun dibawa kepada pihak atasan dan ramai berharap ada keadilan buat lelaki berkenaan.

Sumber : Redaksl / newstoday77

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini