” N̷angis n0n st0p deng̷ar perbu̷alan ̷akhir Shuib dan Sar̷ah tu.. ” – Netizen

Video Nyanyian Arw4h Siti Sarah Raissuddin, T1nggalkan Diriku Buat Peminat Sayu. Lirik Yang Sarat Dengan Emosi. Part Perbualan Akhir Shuib Bersama Sarah Tu Buat Ramai Yang Gug0r Air Mata, Sed1h Sangat !!

Seperti yang dijanjikan oleh Shuib, hari ini Shuib telahpun memuatnaikkan satu muzik video baru di saluran Youtubenya. Lagu berjudul T1nggalkan Diriku ini adalah rakaman suara Sarah ketika showcase di Matic Kuala Lumpur pada tahun 2018.

Shuib yang memberitahu pada perkongsian terdahulu bahawa dia menerima rakaman ini pada hari ke 6 setelah pemerg1an Sarah. Keh1langan Sarah memberikan tamp4ran hebat buat Shuib dan lagu ini adalah buah tangan untuk semua sebagai kenangan bersama.

Meninjau akaun Instagram Shuib, sedikit sedutan video lagu ini dimuatnaik. Diperdengarkan sedutan perbualan antara Shuib dan Sarah juga nyanyian Sarah yang penuh penghayatan, nyata ianya meruntun hati semua yang mendengarnya.

Sememangnya tarikh keram4t 9 Ogos akan tersemat dalam kamus hidup Shuib. Sekalipun video ini hanya menggunakan gambar animasi sahaja, namun penyampaiannya sampai ke hati peminat. Gambaran wajah Sarah dengan senyumannya seperti terasa Sarah masih ada.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata peminat yang menonton MV ini meluahkan rasa sed1h mereka apatah lagi mendengar perbualan penuh antara Sarah dan Shuib. Antara komen-komen peminat :

” Sed1hnya dengar perbualan dalam tu, berlinang airmata masa dengar suara Sarah cakap daddy jangan sed1h. Allahu tak kuat rasanya.. “

” Ad0i nang1s lagi, seb4k dada. Goosebump and of course mata masuk habuk. Semoga r0h arw4h dicucuri rahmat. Amin.. “

” Ya Allah sed1hnya.. berjurai air mata dengan beberapa patah sahaja. “Akhirnya.. kau yang ku Cinta.. T1nggalkan diriku.. “

” Dah tengok. Allahuakhbar sed1h time ada dialog conversation terakhir Sarah dan Shuib tu.. keluar air mata tak hent1 hent1.. “

” Nang1s non stop dengar perbualan akh1r Shuib dan Sarah tu. Ya Allah, sed1h sangat sangat. Tak boleh bayangkan perasaan Shuib masa tu.. “

” AllahuAkbar tak tertahan airmata ni dari mengalir time dengar lagu ni tadi. Part perbualan Shuib sarah tu bertambah lagu airmata turun.. “

” Sebaknya perbualan terakhir tu. Ya Allah, Menitis air mata weiiii.. Allahuakbar, semoga arw4h tenang dan bro shuib kuat utk anak anak.. “

” Dah tgok… seriusly air mata tak mau berhenti start rakaman video perbualan shuib dn arw4h.. al fatihah untuk siti sarah.. “

Allah sahaja yang mengetahui hikmah atas segala yang terjadi. Ber4t mata memandang, ber4t lagi bahu Shuib yang memikul. Hanya gambar dan suara menjadi peneman sebagai pelepas rindu yang tidak akan ada penghujungnya ini.

Lirik yang menyentuh hati dan menggambarkan betapa sayangnya Sarah pada Shuib. Perbualan akh1r yang pastinya tidak akan dilupakan Shuib sepanjang hidupnya ini. Semoga Sarah tenang di sana dan Shuib diberikan kekuatan untuk menjaga amanah yang dit1nggalkan oleh Sarah.

Untuk mendengarkan lagu penuh, sila tonton video di bawah :

Sumber : IG Shuib Sepahtu, IG Siti Sarah Raissuddin, Youtube Channel Shuib / beritakopak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini