[VIDE0] “Nαsib Bαik Tαk Jαtuh..” – Netizen Rαkαm Vide0 Lelαki ‘Belαsαh’ Wαnitα Atαs Mot0sikαI

Penungg4ng mot0sikal semem4ngnya antara kenderaan yang melaIui jalan-jalan raya yang ses4k. Jadi, para penung4ng perlu lebih berhati-h4ti ketika membawa mot0sikal lebih-lebih lagi jika ada pemb0nceng dibeIakangnya.

Namun begitu, menerusi vide0 yang tuIar di laman Twitter, sebuah mot0sikal yang dipandu oleh se0rang lelaki dilihat agak mencurig4kan apabila pembawanya seperti melakukan kek4.saran kepada pemb0nceng.

B4ntai wanita atas m0tor

Menerusi vide0 yang dik0ngsikan Travel Jimat, dapat dilihat lelaki yang diperc4yai adalah se0rang suami se0lah-olah sedang menyiku wanita dibeIakangnya dengan kuat ketika berada di atas m0tosikal.

Tind4kan tersebut berjaya dir4kam dan dimuat naik ke laman s0sial sehingga te.ruk dikec4m netizen.

Dua kaIi kena siku

Apa yang membuatkan netizen p4nik selepas melihat rak4man video dari d4shcam kereta dibeIakangnya adalah kedudukan wanita itu yang hampir sahaja terjatvh selepas disiku sebanyak dua kaIi oleh lelaki tersebut.

Dalam keadaan mot0sikal yang sedang memecvt Iaju, sudah tentu kejdian berkenaan boleh mendatangkan bah4.ya kepada wanita terbabit.

Angkat kaki je kaIau laki jenis macam ni

Sehubungan dengan perk0ngsian itu, rata-rata netizen telah meIuahkan rasa ger4m selepas men0nton vide0 berdurasi 12 saat tersebut kerana merasakan lelaki berkenaan bukanlah sese0rang yang bertanggungjawab.

Mereka juga semp4t menitipkan pesan kepada para wanita yang belum berk4hwin supaya elakkan diri daripada mendek4ti lelaki seperti itu jika enggan kehidupan sengs4ra selepas berk4hwin nanti.

Walau bagaimanapun, setak4t ini belum ada sebarang penjeIasan atau peng4kuan daripada pihak penunggang dan pemb0nceng tersebut kerana b0leh jadi ada saIah faham berkenaan vide0 yang telah dit0nton lebih dari 200 ribu viewers di Twitter.

Sumber: Twitter Travel Jimat / Ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini