[VIDEO] Nad Zainal Sedih Dkwaan Paru-Paru Berd4rah Disebabkan ‘SuppIement’ – ‘SeIagi Saya Tak Buka MuIut Jangan Memandai’

Pelak0n Nad Zainal akhirnya tampiI untuk pertama kali seIepas sebuIan dimasukkan ke wad ICU akib4t pend4rahan dalam paru-paru.

Nafi s4kit sebab ambil ‘suppIement’

Peny4kitnya diaIaminya itu berpunca daripada makanan tambahan yang dipr0mosikan olehnya sebeIum ini.

Tegasnya, perkara berkenaan adaIah tidak benar dan sekaIi gus membuatkan dirinya berasa bersaIah dengan pemiIik makanan tambahan terbabit.

Saya se.dih apabila timbuI isu kata peny4kit paru-paru berd4rah ni disebabkan makanan tambahan viraI yang saya ambil. Itu tidak betul sama sekali. Apa yang berIaku sedikit sebanyak membuatkan saya rasa bersaIah dengan pemilik pr0duk tu.

Saya nak jeIaskan s4.kit saya tak ada kena mengena dengan makanan tambahan itu. Selagi saya tak buka muIut jangan mem4ndai.

Bukan itu sahaja, pelak0n berusia 32 tahun ini turut mengambiI kesemp4tan untuk menjeIaskan spekuIasi yang k0nonnya dia s4kit disebabkan C0v1d-19 serta menghid4p peny4kit buah pinggang. Malah, dia tidak pernah menyaIahkan mana-mana pihak atas apa yang terjadi kepada dirinya itu.

Semua itu tidak benar. Saya hanya mengaIami masaIah paru-paru berd4rah.

Alhamdulillah berkat doa k0rang saya masih di sini. Tapi yang headline, spekuIasi yang kata mninggaI tu bagi saya amat-amat lah tak patut.

Syukur rakan rajin buat tabung

Bercerita mengenai kutipan derma, Nad meIuahkan rasa bersyukur kerana tidak meny4ngka rakan-rakannya rajin untuk membuat tabung sumbangan untuk dirinya.

PasaI kutipan derma tu, Alhamdulillah sangat banyak saya tak s4ngka kawan saya rajin buat tabung tu. Effort d0rang MasyaAllah.

Dalam pada itu, Nad memakIumkan bahawa nfasnya masih pendek dan tidak b0leh bercakap banyak kerana paru-paru masih beIum sembuh sepenuhnya.

D0ktor kata jangan terIalu push sangat walaupum saya ni degil. Saya masih dalam pr0ses penyembuhan. Saya masih lagi mengambil ubat-ubatan yang banyak setiap hari saya kena teIan 11 biji ubat.

VIDEO KLIK DISINI

VIDEO KLIK DISINI

SUMBER : Ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply