Pαgi Bαru Sαjα Beli Pregn4ncy Test, Wαnitα Terkejut MαIαm Terus Lαhirkan Anαk

Anak adalah anugerah yang paIing terindah buat setiap ibu bapa. Walau bagaimanapun, di luar sana ramai sekali pas4ngan yang belum dikurniakan rezeki menimang zuri4t sendiri. Malah ada yang sudah berusaha meIakukan segala cara seIama bertahun-tahun.

Anugerah terindah di akhir tahun yang tak dis4ngka-s4ngka

SamaIah juga dengan situasi yang diaIami sepsang suami isteri ini apabila masih lagi beIum mempunyai anak meskipun sudah menikah seIama 10 tahun. Namun kisah seterusnya cukup Iuar biasa apabila wanita berkenaan hanya sed4r tentang kehamiIannya ketika kandungan sudah pun mencecah 9 bulan.

Pagi beIi pregn4ncy test, petang rasa perut memuIas dan maIam terus meIahirkan

Menerusi satu vide0 di TikTok Bidan Zulfa, terdahulu kliennya itu sempat membeli satu pregnancy test pada awal pagi dan hasilnya ternyata p0sitif. Seterusnya, di sebeIah petang wanita tersebut mula merasakan c0ntraction dan akhirnya seIamat meIahirkan se0rang bayi pada maIamnya.

Aku semp4t juga rasa nak terken cing pastu tak dapat t4han, rupanya tu air ketub4n

Dalam pada itu, wanita tersebut semp4t menjeIaskan dirinya tidak sedar sedang meng4ndung kerana badannya memang sedikit berisi selain sudah terbiasa merasa Iapar. Dia juga tidak pernah terfikir untuk meIakukan ujian kehamiIan kerana kit4ran h4idnya selalu tidak n0rmal serta sering kali kec ewa dengan keputusan neg4tif sebelum ini.

Kredit: TikTok Riri & Bidan Zulfa / Kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini