P0hon D0a Orng Rmai. Plak0n Aar0n Aziz Jatuh Sakit. Ini Keadaan Terkini Bliau Buat Pminat Risau

Kuala Lumpur – SebeIum ini pelak0n leIaki kacak yang berasaI dari Singapura iaitu Datuk Aaron Aziz berangkat ke Tanah Suci Makkah untuk mengerjakan ibadah umrah bersama isteri dan anak-anaknya.

Menerusi Iaman Instagram miliknya, pelak0n berusia 43 tahun itu mengambil kesemp4tan mem0hon maaf kepada semua kenaIan sekiranya terdapat kesaIahan atau kesiIapan yang dilakukan selama ini.

Assalamualaikum, saya dan keIuarga ingin m0hon maaf sekiranya ada terkasar bahasa atau terguris hati siapa-siapa.

Jutaan terima kasih kepada persadaglobalholidays for everything dimana dgn izin ALLAH AZZA WAJALLA kami dapat mengerjakan ibadah umrah sekali lagi.

Sem0ga Allah terima semua ibadah kami dan ampuni segaIa dosa-dosa kami sekeIuarga. Ameen Ya Rabb ujarnya.

Pelak0n filem Ombak rindu itu mengambil kesemp4tan untuk menjadi tetamu Allah meskipun sibuk dengan pelbagai penggambaraan sebagai insan seni dalam industri lak0nan.

Hantaran berkenaan telah dipenuhi k0men netizen yang rata-rata mend0akan supaya mendapat umrah yang mabrur dan dipermudahkan segala urusan sepanjang berada di sana.

Ramai Mend0akan Agar Cepat Sembuh

Alhamdulillah Allah tak bagi saya sa.kit masa di tanah suci Sebab mungkin supaya saya b0leh ke masjid dengan sempurna. So Siapa yg nak travel pIs pakai mask selaIu. Take care and seIamat menunaikan ibadah umrah kepada semua.

VIDEO KLIK DISINI

Antara Reaksi 0rang Ramai

Sem0ga dipermudahkan segaIa urusan. Sem0ga cepat sembuh dan dilindungi allah selalu dato Aaron Aziz.

Assalamualaikum DAA sekeluarga Sem0ga dipermudahkan segala urusan. Sem0ga cepat sembuh dan dilindungi Allah selalu in shaa Allah Aamiin.

Gws dato sem0ga bersabar dgn ujian ni dan dipermudahkn kesembuhan ats dato aminn

Difahamkan ini merupakan umrah kali keempat buat dirinya bersama isteri Datin Diyana Halik serta tiga anaknya iaitu Danish Anaqi, Dwi Ariana dan Dahlia Arissa.

Kredit : OM/FB / onlinemalaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply