Pak Cik Terpksa Tnggung Seks4, Tangan Ptah Akib4t Langg4r Lari Tapi Tak Mampu Ke Hspital

Di TikTok se0rang wanita berk0ngsikan kisah se.dihnya bertemu dengan pak cik tua di sebuah kaki lima yang dipercayai mengaIami keceder4an tangan ptah selepas diIanggar lari dengan sebuah penunggang mot0sikal beberapa minggu lepas namun masih tidak mendapat rwatan.

Tak mampu ke h0spital

Difahamkan pak cik berkenaan masih belum mendapatkan rwatan di hspital atau mana-mana institusi kesihatan kerana tidak mampu untuk membayar k0s pembiayaan untuk merwat tangannya jelas kelihatan dalam vide0 sudah Iembik.

Wanita berkenaan juga terke.jut saat mendapat jwapan dari pak cik itu yang dia tidak mendapat apa-apa bantuan walaupun sudah beberapa kali membuat perm0honan namun tidak berjaya.

Isteri Iari bersama anak

Malah, pak cik ini turut mendedahkan bahawa isterinya juga telah meIarikan diri bersama anak menyebabkan dia kini hanya tinggaI berse0rangan tanpa keIuarga di sisi.

Ujarnya lagi di bahagian k0men, dia dan keIuarga akan berjumpa sekali lagi dengan pak cik berkenaan untuk menghuIurkan sedikit bantuan kepadanya selepas mendapat resp0n yang p0sitif dari 0rang ramai yang turut bersimp4ti dengan nasibnya.

Terima kasih kak sebab dapat berjumpa dengan pak cik ni. Insya-Allah urusan duit tu boleh dibantu serba sedikit. Sem0ga dimudahkan segala urusan akak.

VIDEO KLIK DISINI

@rainapenang

aku serius nak tolong, tpi sapa yg ptt aku rujuk? #fyppppppppppppppppppppppp #tiktokmalaysia #masukberanda #fypシ

♬ original sound – Siti Zuraina – Siti Zuraina

Sumber: TikTok / ohbulan

Apa pendapat Anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Comment, dan Share Halaman CoretanNasihat</ a> Ya.

PERHATIAN: CoretanNasihat tidak akan bertanggung jawab secara langsung atas komentar yang diberikan oleh pembaca kami. Harap pastikan Anda berpikir panjang dan keras sebelum menulis komentar Anda di sini. Admin juga tidak bisa memantau semua komentar yang ditulis disini. Semua komentar adalah hak dan tanggung jawab Anda sendiri.

Leave a Reply