Pakai PPE angk4t jen4zah, tind4kan Rahim Sepahtu bantu Shuib dipuji ramai

Sejak khabar penyanyi terkenal, Siti Sarah Raissuddin meningg4l dunla, ucapan takziah kepada keluarga allahyarham seperti tidak putus-putus dilayangkan di media s0sial.

Rakan-rakan artis dan juga kenalan ahli keluarga juga sentiasa memberikan kata-kata sem4ngat kepada suami allahyarham, Shuib Sepahtu agar dia kuat menghad4pi dvgaan hebat ini.

Sama2 pakai PPE bantu Shuib

Masing-masing telah mendapat pujian daripada warganet kerana sifat setia kawan yang ditunjukan benar-benar membawa erti sahabat diwaktu senang dan sukar.

Salah se0rang yang menjadi perhatian media sudah tentu ahli kumpulan Sepahtu, Rahim yang dilihat turun sama ke liang lahad menyempurnakan jen4zah Siti Sarah.

Video Klik Disini

@shahrulazwa7

Respect giler kat bro rahimsepahtu ni,sama2 memakai PPE urus jenazah isteri sahabat baik,#respect #fyp

โ™ฌ original sound – โค๏ธ๐–‹๐–Ž๐–Š๐–Ÿ๐–† #๐–™๐–—๐–Ž๐–‡๐–Š769 โค๏ธ – โค๏ธ๐–‹๐–Ž๐–Š๐–Ÿ๐–† #๐–™๐–—๐–Ž๐–‡๐–Š769 โค๏ธ

Menerusi perk0ngsian daripada se0rang pengguna TikTok dikenali sebagai @shahrulazwa7, dia telah memuat naik kembali vide0 dari salah se0rang ahli keluarga allahyarham dan memuji tindakan Rahim yang sama-sama memakai sut PPE menguruskan jenazah isteri sahabatnya.

โ€œSem0ga kau terus tabah Ibโ€

Dalam perk0ngsian yang dibuat penyampai radi0 Sinar FM itu, dia telah menitipkan kata-kata sem4ngat supaya sahabatnya terus bertabah dengan ujian daripada Allah S.W.T.

View this post on Instagram

A post shared by rahimsepahtu (@rahimr2)

Erti sahabat ketika susah dan senang

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah meningg4lkan k0men diruangan TikTok @shahrulazwa7 dengan menzahirkan ucapan takziah kepada Shuib.

Mereka juga mengakui c0ntoh tauladan yang ditunjukan Rahim dan rakan-rakan selebriti yang lain merupakan salah satu perkara murni yang harus kita semua pelajari dalam menangg4pi sahabat yang sedang berdukacita atas pem3rgian insan tersayang.

Sebak teng0k Shuib time ni

Dari k0nti Sinar FM terus ke kubur

Rahim dah macam abang buat Shuib

Sepahtu f0rever

Kawan memang kena ada time tu

Sumber: Instagram Rahim Sepahtu, TikTok @saharulazwa7 / ohmymedia.cc

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini