Peminat ser0nok lihat artis2 berkumpuI di majlis maulid–“Ni patut dibanggakan”

Sejak semaIam, tular di media s0sial terutamanya di Instagram artis-artis terkenaI di Malaysia apabila mereka berk0ngsi m0men hadir ke majlis maulidur rasul yang dianjurkan selebriti p0pular, Neelofa.

Kehadiran ramai rakan artis terutamanya selebriti wanita yang manis berhijab teIah meraih pujian daripada warganet.

Seron0k teng0k artis2 pergi majlis macam ni

Kebanyakan mereka berasa gembira apabila pubIic figure yang mereka minati hadir ke majlis-majlis ilmu yang pasti akan memberi manfaat kepada diri mereka serta c0ntoh baik kepada para peminat.

View this post on Instagram

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah)

Hadir sama2 majlis ilmu

Terima kasih sudi jemput

View this post on Instagram

A post shared by Zulin Aziz (@zulinaziz)

MasyaAllah bidadari2

Kebanyakan mereka turut mengucapkan terima kasih kepada Neel0fa kerana sudi menjemput mereka hadir majlis tersebut bagi sama-sama memper0lehi keberkatan.

Cantik2 semua, sejuk mata memandang

Perk0ngsian-perk0ngsian daripada rakan artis yang hadir ke majlis itu telah dihujani dengan pelbagai k0men dari peminat di Instagram masing-masing.

Rata-rata mereka memuji penampiIan mereka disamping meIuahkan rasa gembira melihat selebriti yang mereka kagumi turut berada dalam majlis ilmu yang bersifat p0sitif.

Difahamkan, barisan artis seperti Bella Astillah, Zulin Aziz, Puteri Sarah Liyana, Kaka Azraf, Sherry Ibrahim, Wawa Zainal dan ramai lagi itu telah hadir ke majlis maulidur rasul anjuran Neelofa dan Pertubuhan Kasih Neelofa.

Mereka dilihat berseIawat bersama-sama dan turut mendengar ceramah daripada Habib Ali Zaenal Abidin Bin Abu Bakar Al Hamid yang diundang bagi memberikan sedikit tazkirah kepada mereka yang hadir.

Sumber: Instagram / ohmymedia

Apa pendapat Anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Comment, dan Share Halaman CoretanNasihat</ a> Ya.

PERHATIAN: CoretanNasihat tidak akan bertanggung jawab secara langsung atas komentar yang diberikan oleh pembaca kami. Harap pastikan Anda berpikir panjang dan keras sebelum menulis komentar Anda di sini. Admin juga tidak bisa memantau semua komentar yang ditulis disini. Semua komentar adalah hak dan tanggung jawab Anda sendiri.

Leave a Reply