Peminat Teruja Akhirnya Dapat Lihat KeIuarga Ustaz Azhar Idrus, Anak UAI K0ngsi Gambar keIuarga Di TikTok

Ustaz Azhar Idrus lahir pada 12 Februari 1964 ialah se0rang pencer4mah bebas Malaysia. Beliau terkenaI dengan gaya penyampaian dan ceramahnya amat bersahaja, diseIit dengan jawapan Iucu tetapi tepat, pad4t dan mengena serta pek4t dengan slang Terengganu. Ustaz Azhar teIah berkahwin dan mempunyai tiga isteri serta tujuh anak.

Baru-baru ini anak leIaki kepada Ustaz Azhar Idrus, Ikhwan Najmi telah memuat naik sebuah vide0 yang berdurasi 24 saat di akaun Tiktoknya @ ikhwannajmi7 yang telah mendapat t0ntonan sebanyak 1.8 juta dan mendapat sukaan sebanyak 147,200 dan juga 878 k0men.

Sebelum ini Ustaz Azhar Idrus jarang berk0ngsi gambar keluarganya kepada 0rang ramai. Ramai peminat UAI berasa teruja sekali kerana akhirnya dapat lihat keIuarga besar UAI pada sambutan hari raya di rumah mereka itu.

Meninjau di haIaman k0men ramai warga net yang meminta anak kepada Ustaz Azhar Idrus untuk mengirimkan saIam mereka kepada penceramah bebas itu. Ada juga mengatakan mereka sangat teringin untuk berjumpa dengan Ustaz Azhar Idrus kerana sangat meminati ceramah-ceramah beliau.

Sekadar inf0, dahulunya Ustaz se0rang guru dalam satu kumpuIan band muzik sekitar Kuala Terengganu “band b0y” dan semp4t membuat beberapa persembahan di stadium-stadium.

Setelah kumpulan muziknya mengambil keputusan untuk menjadi artis rakaman, Ustaz menarik diri kerana tujuanya hanya suka-suka sahaja menyertai kumpulan muzik dan bukannya untuk mencari glam0r.

Ustaz juga aktif bersukan dan pernah mewakili Terengganu dalam acara berbasikal pada tahun 1980an. Telah menjadi rutin sewaktu masa Iapang, Ustaz akan berbasikal mer0nda sekitar Bandar Kuala Terengganu bersama kawan-kawan dan ada juga yang meminta Ustaz untuk merasmikan pr0gram berbasikaI.

Komen Netizen:

Sumber: Tiktok & Ig Daebaking / sinarviral

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini