Pij4k Sejadah Masa PeIajar Tengah S0lat, Tind4kan Biad4p Guru ‘Makan Diri’ Apabila Dipec4t Serta Merta

Tind4kan biad4p se0rang guru wanita di Fl0rida, Amerika Syarikat yang mengg4nggu pelajar-pelajar beragama Islam ketika menunaikan soIat mengund4ng pdah apabila dia dipec4t serta-merta.

Tiup wiseI dan haIang soIat di pejabat

lnsiden itu turut tuIar di TikTok apabila situasi yang dirakam meIibatkan tiga orang peIajar lelaki sedang menunaikan s0lat di pejabat guru berkenaan.

Walau bagaimanapun, guru terbabit difahamkan masuk ke pejabatnya dengan meniup wiseI dengan kuat bagi tujuan untuk mengg4nggu ketenangan ketiga-tiga peIajar tersebut.

Bukan itu saja, guru tersebut juga bertind4k memijak sejadah yang sedang digunakan oleh saIah se0rang pelajar semasa dia sedang bersujud.

Pelajar tetap teruskan s0lat

Walaupun dias4k dengan g4ngguan daripada guru mereka, kesemua pelajar berkenaan tetap meneruskan s0lat seperti tiada apa yag berIaku.

Disebabkan vide0 tersebut tuIar sehingga meraih lebih tujuh juta tont0nan, pihak sek0lah berkenaan mula menyia.sat haI berikut dan sama sekali tidak akan memandang ringan dengan tind4kan guru itu.

Ek0ran itu, wakil dari pihak Akademi Franklin memakIumkan bahawa guru terbabit telah dipec4t dan menegaskan bahawa dia bukan lagi kakitangan di akademi berkenaan.

VIDEO KLIK DISINI

@gawpu

i literally dont even believe what happened to me is real im still shook. #muslim #praying #tate #prayer #andrewtate #andrewmuslim #kanye #islam

♬ snowfall – Øneheart & Reidenshi

Sumber: Harian Metro, Local 10, TikTok / Ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply