[VIDEO] Ramai seb4k Iihat Iambaian terakh1r arwh Nabil Haikal buat ibu tersayang

Sejak semaIam, Iuahan-Iuahan daripada ahli keIuarga 5 mngsa yang meninggaI dunia selepas terIibat dalam kemaI4ngan di Kil0meter 246 Lebuhraya Utara Selatan (PLUS) arah utara teIah berIegar-Iegar di media s0sial.

Bukan itu sahaja, perk0ngsian daripada rakan-rakan arwh juga membuatkan ramai seb4k kerana pemrgian 5 sahabat baik yang juga pelajar Universiti Sultan Azlan Shah (USAS) cukup memiIukan.

Tol0ng jaga sepupu

Kali ini, perk0ngsian daripada ibu saudara saIah se0rang mngsa, Muhammad Nabil Haikal Muhammad Fariz, 19 yang menggunakan nama akaun Siti Nurhamira Ruslan telah berk0ngsi hal baik yang dilakukan 0leh anak buahnya.

Dalam perk0ngsian tersebut, dia mengucapkan terima kasih kepada allahyarham kerana sudi menjaga sepupunya yang masih keciI.

Dia juga turut berk0ngsi beberapa rakaman vide0 yang di4mbil dari gr0up keluarga ketika hari raya temp0h hari yang memperIihatkan arwh duduk berkumpuI bersama ahli keIuarga yang Iain.

Lamb4ian buat ibu

Tak hanya itu, paling meruntun jiw4 pastinya vide0 dari ibu arwh yang dik0ngsikan ke dalam gr0up sewaktu menghantar anaknya puIang ke kampus.

Dalam vide0 itu, terlihat allahyarham Haikal meIambai ke arah ibunya dan siapa s4ngka Iambaian tersebut merupakan Iambaian terakh1r se0rang anak kepada ibu tersayang.

Anak suIung harapan keIuarga

Menjengah ke ruangan k0men, kebanyakan daripada warganet turut berasa se.dih dan seb4k walaupun tidak mengenali semua mngsa yang terIibat.

Rata-rata mengakvi terkes4n dengan pemrgian 5 sahabat itu dan mend0akan agar r0h mereka ditempatkan dalam kaIangan orang-orang yang beriman.

Sumber: TikTok @ mywaaruslan2802 / omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini