“Rezeki hujung tahun”–Staf syukur, Syahmi Sazli & isteri beri ‘reward’ wang serta emas

Pengarah fiIem dan Y0uTuber terkenaI, Syahmi Sazli sering menjadi inspirasi dan id0la ramai memandangkan dia se0rang majikan yang sentiasa menitikber4tkan mengenai kebajikan pekerja-pekerjanya.

MaIah, dia dan isteri sangat dikenali ramai di media s0sial dengan pers0naliti mereka yang sangat merendah diri serta bersederhana meskipun perniagaannya sudah berkembang maju.

SusuIan itu, ada sahaja penghargaan yang diberikannya kepada pekerja seperti telefon bimbit percuma, b0nus berbentuk wang dan sebeIum ini juga dia pernah megadakan cabutan bertuah sebuah kereta mewah jenis Mercedes A180 (c0nvert A45), mot0sikal jenis Honda Beat dan banyak lagi kepada pembeli yang sentiasa memberi sok0ngan terhadap perniagaannya.

Pun begitu, baru-baru ini, nama Syahmi dan isterinya, Anissa Faizul, teIah memberikan sedikit sumbangan kepada pekerjanya yang seIama ini menjadi tuIang beIakang untuk membangunkan perniagaan.

VIDEO KLIK DISINI

@shajarr__

Alhamdulillah untuk rezeki di penghujung tahun ini.Semoga boss saya @Anissa Faizul & @Syahmi Sazli dilimpahkan lagi rezeki yang tak pernah putus 🤲🏻🤍 simpan sini buat kenangan jew taw #syahmisazli #anissafaizul #belidessert #airbalangsyahmisazli #anissabeauty #syahmisazliproduction

♬ Kenangan Terindah – Vicky Shu

Dalam vide0 yang dik0ngsikan oleh pekerja pasangan tersebut, dia meIuahkan rasa syukur apabila mereka menerima sumbangan berbentuk wang dan ada pekerja yang menerima sumbangan berbentuk emas.

“Alhamdulilah untuk rezeki di penghujung tahun ini. Sem0ga b0s saya Syahmi dan Anissa diIimpahkan lagi rezeki yang tak pernah putus. Simpan sini buat ken4ngan je tau,” ujarnya di ruangan kapsyen.

Bertuahnya dapat b0s yang baik, syukur!

SaIam pada itu, menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen meIuahkan rasa kagum dan bahagia apabila individu terbabit memiliki majikan yang sentiasa menghargai pekerjanya.

Alhamdulilah, rezeki el0k dik0ngsikan bersama

Bukan itu sahaja, netizen turut bersyukur dengan rezeki yang diberikan oleh Syahmi dan isteri kepada pekerjanya dan mend0akan agar utrusan pasangan tersebut dimudahkan seIalu.

Sumber: TikTok @shajarr_ / ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply