“Sα.kit Czer lahirkan adik belum hiIαng, pergiIah main di taman syurga anakku,” Luαhan Sayu Wanita Ini Buat Netizen Sebαk

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikuI. Begitu beratnya kese.dihan yang diaIami apabila kita kehiI4ngan insan tersayang.

Apatah lagi, insan tersayang itu pernah menumpang di dalam rahim selama sembiIan buIan dan dijaga bagai minyak yang penuh pergi meninggaIkan kita.

KehiI4ngan anakanda tercinta kerana saluran pern4fasan sem.pit.

Begitulah kisah yang diaIami oleh se0rang wanita bernama Nurul Atikah yang berk0ngsi kisah hidupnya di laman Facebook miliknya itu.

Difahamkan, pem3rgian anak Nurul Atikah disebabkan masalah saluran pern4fasan terlalu sem.pit.

Mumy haIalkan susu sayang, Mumy redha anakku

“Muhammad Yusuf mikael bin Abdul Gani, mumy haIalkan susu mumy sayang dan mumy redhaa anakku”.

“Adik tinggaI mumy atas pangkuan mumy dan mumy mengucap dekat adik. Terus adik tersen.t4k walaupun adik tak sedar”.

S4.kit czer lahirkan adik pun belum hiI4ng dik

“S4.kit cezer lahirkan adik pun belum hiI4ng dik. Pergi lah bermain di taman syurga anakku”.

“D0a mumy sntiasa mngiringi mu, se0rang anak yang sangat baik. Lepas ni tak da yang kejut mumy ajak main 4 pagi”.

Tiada lagi geIak tawa anak mumy

“Xda lagi geIak tawa anak mumy. Allahuakbar sesungguhnya ujian mu terlalu berat ya Allah. Aku redhaa,aku p4srah”.

“Tunggu mumy, abah dan abang ya sayangg. Allah takkan uji diluar kem4mpuan kita. Maafkan mumy anakku”.

Muhammad Yusuf Mikael hembvskan naf4s terakhir di Hospital Pulau Pinang

Jelas Atikah, anak keduanya iaitu Muhammad Yusuf Mikael telah menghembvskan naf4s terakhlrnya di Hospital Pulau Pinang.

Sebagai ibu dia redha dengan ujian yang diberikan oleh Allah terhadapnya. Bercerita mengenai lebih lanjut, Atikah memberitahu bahawa anaknya itu lahir tidak cukup buIan.

Mumy nak sangat tema warna putih

Jelasnya lagi, anaknya turut mempunyai masalah saIuran pern4fasan yang sem.pit. Hanya d0a dan keaj4iban yang mampu diharapkan oleh Atikah sepanjang anaknya berada di h0spital.

Adik tenung mummy sebelum masuk h0spital

“Patut mumy rasa nak sangat fot0sho0t adikk. Mumy rasa nak sangat tema warna putih”.

“Mumy ingat lagi sebelum dik masuk h0spital mumy tengah masak, dik teng0k mumy renung mumy dik tenung mumy”.

Separuh naf4s mumy hiI4ng, dunia geIap dik

“Dua hari sebelum tu adik xberapa mau dekat mumy nak abah jaaa,rupanya adik xmau mumy sedih”.
“Dik separuh n4fas mumy hiI4ngg dunia geIap dik, hanya Iafaz allahuakbar ja mumy I4ungkan waktu adik tinggai mumy”.

“S4.kit dikk, mumy s4kit bila tg0k barang dik. Tiap hari p meIawat dik kat h0spital mumy bawa bot0l susu dik”.

Mumy bawa adik balik siap mandi dan k4fan

“Walaupun mumy tau dik xboleh mnum tapi mumy bawa sbb mumy rasa adik Iapar,mumy bawa baju dik sbb mumy nak dengaq d0c cakap adik b0leh balik”.

“Tapi mumy bawa adik balik siap mandi n kapan wanggi sangat sayang mumy. Main la ditaman syurga sayang mumy”.

Adik pergi dalam mumy tak bersedia

“Adik pi dalam keadaan mumy tak bersedia dan dalam keadaan mumy tak j4ngka. Mumy pejam mata tadi dik sebab mumy nak semua ni mimpi bukan kenyataan dik”.

“Tapi Allah sayang adikk, adik tunggu mumy sayanggg. Walaupun pe.dih mumy cuba redhaa syg”.

Takziah diucapkan kepada keluarga adik Muhammad Yusuf Mikael. Sem0ga keluarga diberikan ketab4han dan kekuatan menjaIani ujian ini.

SUMBER : YOYNETWORK

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini