S4mun wαrgα emαs depαn rumαh, kerjα jαh4t 2 leIαki vir4I di mediα s0siαI

Sejak pagi tadi, tuIar di media s0sial terutamanya di Facebook satu kejdian samun yang meIibatkan dua 0rang su.spek menaiki mot0sikal dengan se0rang wanita di kawasan kawasan perumahan.

Katanya di Bandar Tun Razak

Menerusi vide0 yang dikongsikan oleh pengguna Facebook dikenali sebagai Zhafran Shaharin Fans, kejadian terbabit dipercayai berIaku di Bandar Tun Razak, Cheras dan dia juga memper0leh rakaman tersebut selepas ia tuIar group WhatsApp.

Kejdian dirak4m jiran

Berdasarkan vide0 yang dikongsikan, dapat dilihat dua 0rang lelaki yang menaiki m0tosikal bern0mbor plat ALA850 telah mer4mpas barang berharga se0rang warga emas di hadapan anaknya.

Tind4kan per4kam yang juga penduduk kawasan itu meminta anak kepada mngsa membaca dengan kuat n0mbor plat mot0sikal tersebut mungkin dapat membantu pihak berkuasa menjaIankan sia.satan.

TuIar di media s0sial

Setakat ini, vide0 s4mun tersebut sudah ditularkan di media s0sial dan mendapat resp0n daripada warganet apabila masing-masing giat menuIarkan rakaman tersebut.

Mereka juga berharap agar pihak berkuasa segera melakukan siasatan dan menges4n dua individu yang melakukan ke.s samun di hadapan rumah penduduk setempat.

Set4kat ini belum ada kenyataan rasmi daripada pihak berkuasa dan mungkin akan dilakukan tidak Iama lagi. Sem0ga individu yang meIakukan perbuatan jah4t tersebut segera diberk4s.

Sumber: Facebook Zhafran Shaharin Fans, Twitter My_CrimeWatch / bulletin50times

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini