Tahniah! Sama cantik sama padan, Abang Viva tamat zaman bujang

SukareIawan banjir, Azwan Omar yang p0pular dengan panggiIan Abang Viva dilap0rkan sudah selamat mendirikan rumah tangga dengan wanita pilihan hatinya, Evanoza.

Berita gembira itu dik0ngsi se0rang jurugambar, Azizi Ang menerusi sebuah p0sting di laman Facebook yang merakam foto pernikahan pasangan tersebut.

“Alhamdulillah, abang Viva dah kahwin guys! Tahniah kepada Azwan Omar dan isteri tercintanya Evanoza. Selamt pengantin baru. Admin d0akan sem0ga bahagia selalu,” tulisnya pagi ini.

Bagaimanapun, tiada butiran lanjut dik0ngsi mengenai majlis pernikahan lelaki berusia 30 tahun itu tetapi rata-rata netizen mengucapkan tahniah atas perkahwinan yang dibina.

Sementara itu, Evanoza seolah-olah terke.jut apabila perkahwinannya mendapat perhatian sekali gus mengucapkan terima kasih atas doa yang dititipkan orang ramai.

“Errrr…..hmmmm… I kena cakap apa2 ke? Aduhai.. TQ pada semua yang mendoakan… Eva orang biasa, life macam orang lain juga…

“Simple is better. Bahagia bukan bergantung apa yang kita post di media social,” katanya dalam satu posting di Facebook sebentar tadi.

Terdahulu, Abang Viva mencipta fen0mena sendiri kerana membantu mangsa banjir di Selangor dengan menggunakan Perodua Viva dan sebuah bot yang dibawa di atas bumbung keretanya dari Melaka.

Sumber: Facebook Azizi Ng , Evanoza / OMM

Apa pendapat Anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Comment, dan Share Halaman CoretanNasihat</ a> Ya.

PERHATIAN: CoretanNasihat tidak akan bertanggung jawab secara langsung atas komentar yang diberikan oleh pembaca kami. Harap pastikan Anda berpikir panjang dan keras sebelum menulis komentar Anda di sini. Admin juga tidak bisa memantau semua komentar yang ditulis disini. Semua komentar adalah hak dan tanggung jawab Anda sendiri.

Leave a Reply