SAYU, Khąbąr suką bertukąr dvką, suąmi temui ająl lepąs sehąri isteri di$ąhkan hąmil

Penantian untuk menim4ng cahaya mata buat pasangan yang telah berumah tangga pastinya sangat mendeb4rkan.

Namun, selepas sekian l4ma menunggu dan dikhab4rkan akan menimang zuriat, sudah tentu pas4ngan suami isteri tersebut akan berasa sangat gembira.

Namun, siapa s4ngka dalam kegembiraan bakal menimang cahaya mata, terdapat khab4r dvka yang menyent4p segalanya.

Isteri baru sahaja beritahu hamil

Hal ini dik0ngsikan sendiri oleh se0rang pengguna Facebook dikenali sebagai Shaa Ibrahim apabila baru sahaja memberitahu bahawa dirinya hamil anak pertama selepas menunggu selama dua tahun kepada suami tersayang, tetapi lelaki itu meningg4l dunla kees0kkan harinya disebabkan kem4langan.

Terlib4t kemal4ngan

Menurut Facebook Bahagian Kesihatan Pergigian Terengganu, Wan Muhamad Hasruldin Wan Mustapa yang juga merupakan Juruteknologi Pergigian U29 di Klinik Pergigian Air Putih, Kemaman dimaklumkan telah meningg4l dunla selepas terlib4t dalam kem4langan jalan raya.

Dua tahun hidup PJJ dengan isteri

Menerusi perk0ngsian dari ahli keluarga allahyarham, dia begitu gembira apabila isteri di$ahkan hamil setelah dua tahun menjalani perkahwinan secara jarak jauh (PJJ) dengan isteri.

Dia juga sanggup berk0rban untuk tidak membeli sebuah kereta lagi kerana memikirkan keluarga kecil yang bakal terbina.

Bekal makanan tak s3mpat jamah

Isteri kepada Allahyarham juga turut menulis di ruangan Faceb0ok memaklumkan bekal makanan yang dibawa 0leh suaminya masih lagi belum sempat dimakan sebelu menemui aj4l.

Suami sel4mat dikebumikan

Allahyarham telah sel4mat dikebumikan di kampung halamannya di Kampung Slow Machang, Pasir Mas pada pagi semalam.

Shaa Ibrahim juga sempat meluahkan rasa syukur kerana urusan dipermudahkan dan mengucapkan terima kasih kepada semua yang membantu.

Dia yang redh4 dengan ketentuan tersebut melepaskan suaminya dengan mengucapkan sel4mat tingg4l serta meluahkan rasa sayang kepada allahyarham suaminya yang telah meningg4l dunla.

Sem0ga r0hnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam k4langan orang-orang yang beriman.

Sumber: Facebook Shaa Ibrahim, Bahagian Kesihatan Pergigian Terengganu, Wan Nor Syazwani / ohmymedia.cc

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. U

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini