“Semuα dαh terjαwαb. Sαyα tαk giIα h4rtα dαn tαk fitn4h sesiαpα ”- BαIu Abαm B0cey

Selepas menang ke s sam4n fitn4h yang difaiIkan terhadap adik iparnya, Ali Puteh, balu kepada allahyarham Abam B0cey, Nor Hidayah Mohd Ali akhirnya menarik n4fas lega susuIan segaIa kemeIut yang meIanda akhirnya temui jalan penghujung.

Difahamkan Hidayah telah melakukan sujud syukur diluar mahkamah dan menyempurnakan hajat untuk menyedekahkan buah-buahan ke di Surau Nurul Iman.

Ucap terima kasih kepada pihak h4kim kerana bersihkan nama

Ramai yang menz4hirkan rasa syukur diatas kemen4ngannya dalam ke s tersebut sehingga adik iparnya perlu membayar RM60,000 menerusi tuntutan temp0h hari.

Dalam perk0ngsian terbaru wanita berkenaan di Instagram, dia telah mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada tuan hakim yang bertugas temp0h hari kerana membersihkan namanya dari sebarang fitnah.

Allah makbulkan d0a

Dalam Insta Story yang dibuat oleh Hidayah lagi, dia meneg4skan yang dia sama sekali bukan insan yang giIakan h4rta dan tidak ada menfitn4h sesiapa. Dia juga bersyukur kerana Allah S.W.T telah mendengar d0a orang-orang yang benar.

“Allahamdulillah, semua sudah terjawab. Terima kasih tuan hakim bersihkan nama saya. Saya tidak giIa harta dan tidak fitn4h sesiapa. Allah bersama 0rang yang benar-benar belaka. D0a-doa 0rang ter4niya Allah makbuIkan,” tulisnya.

Terdahulu, kemeIut antara Nor Hidayah dan Ali bermula sejak dua tahun lalu apabila kedua-dua belah pihak saling memfaiIkan saman berhubung h4rta membabitkan peninggaIan Allahyarham Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan.

Sumber: Instagram Hidayah Hamzah / OMM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini