Simpan kuku panjang, giliran netizen pula ‘sek0Iahkan’ Ustazah Siti Afifah

Tidak dapat din4fikan, sejak akhir-akhir ini, nama ustazah Siti Afifah menjadi t0pik hangat dalam kaIangan netizen gara-gara kenyataan ‘mend4yuskan’ para suami kerana membenarkan d0ktor lelaki melihat aurat isteri mereka sewaktu bersalin.

Malah, dia juga berani mel0ntarkan pendapat bahawa sese0rang yang bersaIaman dengan gol0ngan artis berbanding para ulama b0leh menyebabkan kehiIangan r0h dan jiwa dan dia turut mendkwa minum susu berlebihan b0leh mengund4ng j4ngkitan kutu.

Pun begitu, baru-baru ini, netizen teIah berjaya mencari keIemahan Ustazah Afifah menerusi sebuah vide0 yang dik0ngsikan di aplikasi TikTok berkaitan t0pik Bila Saat Kem4tian.

VIDEO KLIK DISINI

@sunnahtidakberbohong

#bilasaatkematian #bilasaatdemampanaskemuncak #sunnahtidakpernahbohong

♬ bunyi asal – Siti Afifah Shahbudin – Siti Afifah Shahbudin

Dalam video itu, netizen mendkwa mereka melihat kuku Ustazah Siti Afifah sangat panjang ketika mener4ngkan t0pik yang sedang dibincangkan.

Jaga la kebersihan tu ustazah!

SusuIan itu, maj0riti netizen meIemparkan krit1kan mereka terhadap penampiIan Ustazah Siti Afifah yang dilihat tidak menjaga kebersihan dirinya.

Apa ye hukum simpan kuku panjang ni?

Malah, ada juga segelintir netizen yang mengajukan s0alan mengenai hukum menyimpan kuku panjang memandangkan sebelum ini dia sering mengeIuarkan hukum hakam dalam islam.

Sumber: TikTok @Siti Afifah Shahbudin / ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply