Suαmi Abby Abαdi Mαsuk H0spitαl, “Tibα2 Berdiri Pun Tαk B0leh..” Moh0n D0α 0rαng Rαmαi

Suami kepada pelak0n Abby Abadi, Faizal Zakaria ditahan di hspital selepas mengaIami s4 kit beIakang. Berita itu dimaklumkan Faizal atau lebih mesra dengan panggilan Jai menerusi hantaran terbaharu di akaun Instgram miliknya.

Menurut Jai, kesa kitan itu menyebabkan dia tidak b0leh berdiri dan terpksa berjalan b0ngkok.

“Terima kasih sayang @abbyabadi_official sebab hantar dan temankan, sentiasa ada susaah dan senang “M0ga Allah permudahkan segaIa urusan dan kembalikan kes1 hatan ini.

“Tengah buat kerja tiba-tiba sa kit bahagian kiri badan dan sebelah belakang… Nak berd1ri pun tak dapat, sa kit sangat-sangat. “Terpksa jalan b0ngkok… Memandu dari Sg Buloh sampai rumah, walau sa kit tahan je. Tak tahu kenapa,” c0retnya.

View this post on Instagram

A post shared by Jai Ezzany (@jaiezzany)

Sementara itu, Abby memaklumkan suaminya itu sebelum ini juga sering kali mengaIami kesa kitan di bahagian dalam pervt dan juga belakang.

“Pukul 5 PM pergi hspital, begitu begini. Puku 7 PM dapat tahu kena tahan wad. Memang dah prepare, siap beg segala… Sebab dah tahu “s4 kit” ni tak boleh dibiarkan dah. Kalau tidak, meIarat.

“Sebenarnya berulang-ulang dah suami sa kit dalam pervt, sa kit belakang… Tapi bila berurut, makan ubt… Ada sekali tu ambil inj3cti0n, baik sekejap.. Abaikan, lalai.

“Pergi kI1nik, atas nasihat Dr mengikut pengalaman beliau, tidak b0leh ya lalai lagi. Kena scan untuk tahu punc4 dan kalau perlu, 0peration terus.

“Sekali lagi, m0hon ye d0a kalian. D0akan yang baik-baik, agar yang baik juga datang pada kita semua,” maklum Abby di akaun Instgramnya.

Dalam pada itu, ruangan k0men Abby dipenuhi dengan ucapan dan d0a daripada pengikutnya.

Untuk rekod, Abby dan Jai mendirikan rumah tngga pada 14 Ogos 2015.

Sumber : budgetnewz

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini