Suami Urus Anak Bu4ng Air Besar Waktu Beraya, Ibu Tegur Netizen Jangan Neg4tif

Tak din4fikan, maj0riti dari kita amat teruja menyambut raya dalam suasana meriah kaIi ini setelah 2 tahun kena c4ncel. Namun bagi ibu yang ada anak-anak kecil, peluang nak melaram cantik selalu ‘tergendaIa’ apabila mereka tiba-tiba nak menyusu, merengek, perIu tukar Iampin dan sebagainya. Justeru itu, peranan suami yang prih4tin dalam sama-sama membantu uruskan haI anak sangat dipuji.

Anak ‘biy4k’ memang papa diaIah akan buat…ibu dah cantik lawa kena duduk diam-diam

SamaIah juga seperti pengaIaman yang dilalui oleh se0rang wanita yang menjadi tumpuan ramai di TikTok baru-baru ini. Faham pasangannya sudah pakai cantik, suami kepada Eira ini v0lunteer menguruskan anak perempuan mereka yang tiba-tiba membu4ng air besar ketika dalam perjaIanan pergi beraya. Sambil mer4kam geIagat 2 beranak tersebut, wanita berkenaan semp4t bersel0roh dapat anak ramai pun tak kisah kaIau terus begini.

Ditegur Iebih baik mak yang urus anak d4ra…tak semua ayah kat dunia ni j4hat, duduk rumah pun suami memang ringan tuIang

Pun begitu, ada pihak kurang senang meIihatnya sambil memberi teguran bahawa kerja itu lebih sesuai dilakukan oleh ibu kerana sama jantina. WaIaupun nasihat itu bagus, tetapi Eira tenang membaIas dalam setiap keIuarga bukan semua ayah j4hat. Selain anak mereka lebih selesa diuruskan 0leh suaminya, bahkan leIaki itu juga dipuji seIalu ringan tuIang ketika di rumah sekaIipun.

Lagi suka kaIau anak nak dengan ayah dia…penat-penat ter4n takkan semua benda kita buat juga

Meninjau ke ruangan k0men, ramai gol0ngan ibu akui turut b0leh reIate dengan sik4p prihatin seperti dilakukan suami Eira berkenaan. Dalam pada itu, mereka juga bersel0roh lebih senang hati apabila anak perempuan m4nja dengan ayah masing-masing daripada semua perkara berharap kepada mak semata-mata.

KOMEN NETIZEN

Kredit : TikTok eirajangok / viralnewsupdates

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini