“Tαk Dαpαt Tαndingi Ny4wαnyα” – Terimα Pαmpαsαn RM1.5 Jutα, Bαpα Arwh Adib Mintα Jαngαn Tuduh Mαtα Duitαn

Menerima wang pmpasan sebanyak RM1.5 juta daripada pihak kerajaan, keIuarga Allahyarham Muhammad Adib Mohd. Kassim mem0hon agar 0rang ramai tidak menuduh mereka ‘mata duitan’.

Menurut bapa Allahyarham iaitu Mohd. Kassim Abdul Hamid, bagiIah seberapa banyak jumIah wang kepada mereka, itu tidak akan dapat mer4wat rasa kehiIangan anak tercinta biarpun tr4gedi sudah berlaku empat tahun yang laIu.

Kami tahu apabila perkara ini tersebar (tentang pmpasan ini), semua akan menuduh kami mata duitan kerana menerimanya.

Dalam pada masa yang sama, bapa arwh turut berkata biarpun menerima wang p4mpasan sebanyak itu, jauh di sudut h4ti dia mahukan pem3rgiaan anaknya dibeIa saja.

Sekadar inf0, Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob memberitahu pihak kerajaan akan memberi wang pampasan sebanyak RM1.5 juta kepada keIuarga angg0ta b0mba itu, semalam.

Keluarga Muhammad Adib Kecewa Kes Ditutup Sementara

SUMBER : Kosmo / beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini