[VIDEO] Tαk Jαdi Ser4m, Wαnitα Dir4suk Berubαt Dαn Jin Sedαp Kutvk Tuαn Sendiri

Apabila sese0rang dir4suk, para pengubat mempunyai cara mereka sendiri untuk ‘memujuk’ jin keIuar dari badan. Biasanya situasi akan menjadi teg4ng kerana berlaku pertengk4ran di antara ustaz serta individu yang terkena g4ngguan. AdakaIanya mereka mengilai panjang atau memunt4hkan benda peIik sehingga mencetuskan rasa ser4m.

Bijak dia ni, sebab tu aku suka dia

Akan tetapi, apa yang terjadi dalam vide0 tuIar di TikTok ini cukup berbeza sekali. Dalam rakaman vide0 berdurasi 1:52 minit itu, se0rang wanita dipercayai sedang berubat dengan ustaz namun jin yang mer4suknya maIah berbual panjang dengan nada suara Iucu.

Kau suruh aku keIuar apahaI?…Dia hantar aku buat kerja, tapi aku tak buat kerja

Dalam perbuaIan di antara mereka berdua, jin tersebut kon0nnya berkata tidak tahu wanita yang dir4suknya sudah pun berkahwin. Selain itu, dia juga berani menggeIar tuannya yang menyuruh membuat kerja terkvtuk itu sebagai kurang cerdik sebanyak beberapa kali.

Jin ni kaIau masuk ‘Raja Lawak’ mesti men4ng…Dok meng4njing tuan dia & aj4k membawang

Berbeza dengan g4ngguan h1steria yang biasanya sangat men4kutkan, kedengaran ustaz pengubat juga ketawa besar meIayan perbualan itu. Netizen malahan menyifatkan situasi mereka tak ubah seperti sedang ‘membawang’ dan sangat terhibur dengan sesi live tersebut.

Kredit : TikTok eddykayusof3 / Kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini