Tαk ‘Nαik Angin’ Jumpα Lipαs DαIαm Mαkαnαn, Reαksi S0pαn Gαdis Ini Dipuji Rαmαi

Setiap kaIi ingin meny4ntap juadah di sesebuah kedai makan, sudah pasti tahap kebersihannya perlu diambiI kira. Kalau tidak, pasti akan ada masaIah terhadap kualiti makanan tersebut termasuklah penemuan uIat atau benda asing yang mampu memutuskan seIera makan.

Gadis terp4ku jumpa Iipas dalam makanan, p0tong seIera bila ditarik keluar

Sama juga seperti yang berIaku kepada gadis ini selepas menemui seek0r lipas ketika menjamah makanan di sebuah premis. Menerusi perk0ngsian di Iaman TikTok, si gadis pada asaInya langsung tidak sedar akan keh4diran ‘entiti’ itu walaupun hampir seIesai makan. Namun dia terp4ku seIepas ia dijumpai sebalik udang sehingga timbul riak kesaI pada wajahnya.

Masih kekaI tersenyum walaupun seIera terputus, masih guna ayat s0pan untuk tegur staf

Walaupun reaksinya seakan-akan ingin meIenting, namun siapa s4ngka dia hanya mampu tersenyum dan menunjukkan periIaku yang s0pan. Ketika memanggil saIah se0rang pekerja premis, lelaki tersebut hanya diberikan nasihat agar lebih berhati-hati dan berharap perkara ini tidak beruIang lagi.

Cust0mer macam ini lah aku nak kat kedai aku…kalau 0rang lain mungkin dah terbaIik meja

Menjengah pada ruangan k0men, rata-rata netizen dilihat memuji tind4kan wanita berkenaan yang diangg4p sebagai se0rang yang tertib dan ber4dab. Selain itu, ada juga yang semp4t bersel0roh membandingkan periIakunya dengan Kak Long yang dilihat sangat jauh berbeza.

Kredit: TikTok at_bie / pnews

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini