TaIi Rafia Pada Seluar Trakhir Yang Dipakai, Kami Mngerti Betapa Sus4hnya Arwh

Bangi: Kisah piIu ini diceritakan oleh Mohd Zulhairi Zainol se0rang krew Pertubuhan Amal Team Bangi.

Apa yang diceritakan amat menyntuh hati bila mana dia diberi berpeluang menguruskan jn4zah seorang lelaki yang berkerja sebagai pembantu kedai yang meninggaI dunia akib4t ser4n.gan jntung.

Ini yang ditulis saudara Mohd Zulhairi Zainol dilaman faceb0oknya ” Tali rafia ini sudah cukup kami mengerti betapa susahnya jn4zah ini.

Arwh meninggaI kerana se.r4ngan jntung dan berkerja sebagai pembantu kedai sahaja. Kami berkesemp4tan membantu urus mandi & kfankan arwh.

Segala apa yg kalian lihat semuanya adalah sumbangan kalian pada amal team, kerana sumbangan kalian lah kita dpt membantu jn4zah ini seperti kain k4fan dan lain2.

Akan dikbumikan ditanah Perkburan Islam Puchong, terima kasih semua volunteer yg dtg untuk sama2 membantu.

Tiap-tiap yang berjiwa akan merasakan m4.ti.

Kami akan menguji kamu dengan kebrukan dan kebaikan sebagai cobaan (yang sebenar-benarnya). Dan hanya kepada Kamilah kamu dikembalikan. (QS. Surat Al Anbiya: 35).

Apa yang dik0ngsi saudara Mohd Zulhairi Zainol amat menyentuh hati begitulah kehidupan ada orang dikurniakan kesenangan dan ada orang di beri kesusahan sehingga akhir hanyatnya.

Sem0ga ini dapat memberi keinsafan buat semua bahawa tidak semua orang hidup senang kadang kadang sampai akhir hayatnya hidup dalam keadaan susah semoga r0h arwh tenang disana. Al fatihah.

Sumber : imediaviral / caramohon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni..TQ
Nak Join —Klik Disini