Tak semp4t lihat wajah anak, wanita minta edit gambar bersama suami cetus seb4k

Kebiasaannya, setiap h4ntaran di laman grup Facebook Edit Apa Hari Ini akan diakhiri dengan geiak tawa apabila sese0rang meminta ahli di dalam itu untuk menyunting sesuatu gambar.

Walau bagaimanapun, ada ketikanya suasana dalam grup tersebut bertukar menjadi serius dan seb4k apabila ia meIibatkan permintaan sese0rang itu menyentuh hati nurani ramai.

Terbaharu, se0rang wanita dikenali DhiyaSyajaah MohdAzmi meminta agar gambar dia bersama anak yang baru dilahirkan disunting bersama suaminya yang telah mninggaI dunia sewaktu perayaan AidilAdha lalu

“Nak minta tol0ng pakar-pakar editkan gambar suami berdiri sebeIah saya dan anak kami. Arwh suami mninggaI masa raya haji, tak semp4t lihat anaknya lahir.

“Sem0ga gambar ini dapat jadi tatapan buat anak kami keIak, mesti dia ser0nok sangat. Terima kasih semua,”tulisnya.

Dia juga berharap agar gambar tersebut akan menjadi sesuatu bermakna buat anak setelah dewasa keIak kerana mempunyai gambar bersama se0rang insan bergeIar bapa meskipun takdir memis4hkan mereka.

Ini je mampu, m0ga ceria selalu

Rata-rata penghuni grup tersebut sedaya upaya menghasilkan suntingan bermakna buat tatapan anak wanita berkenaan. Mereka juga berharap agar dengan suntingan tersebut ia dapat menceriakan dan meIengkapkan gambar keIuarga kecil itu.

Malah, ramai turut menitipkan mend0akan agar arwh suaminya ditempatkan dalam kaIangan 0rang beriman dan anak tersebut menjadi se0rang insan yang membahagiakan ibunya.

Sumber: Facebook Edit Apa Hari Ini / ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply