PlLU, Tak Smpat Tunaikan S0lat Jumaat, Wrga Emas MninggaI Ditik4m Di Hdpan Rumah.

Klang: Se0rang lelaki wrga emas yang mahu menunaikan s0lat Jumaat di masjid, ma ut apabiIa dipercayai ditik4m dua lelaki berhampiran pintu pagar kediamannya.

Dalam kejdian jam 12.38 tengah hari tadi, mngsa, berusia 69 tahun ditemui terbarlng berIumuran drah di hadapan rumahnya di Kampung Idaman di sini.

Ketua PoIis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Cha Hoong Fong berkata, kedua-dua svspek yang menik4m mngsa berumur 33 tahun bagaimanapun berjaya diberk4s di dua l0kasi berasingan sekitar Klang dan Shah Alam.

“SusuIan pena.ngkapan kedua-dua svspek itu, ke.s bnuh berkenaan berjaya diseIesaikan hanya dalam masa kira-kira empat jam.

“Si asatan mendapati, svspek utama dalam k.es ini mempunyai tiga rek0d jn4yah Iampau membabitkan satu rek0d jn4yah dan dua rek0d d4dah.

“Snjata yang digunakan svspek untuk menik4m si m4 ti juga berjaya ditemui,” katanya tadi.

Beliau berkata, pihaknya sebelum itu menerima Iap0ran berhubung kejdian tik4m membabitkan mngsa wrga emas terbabit.

Katanya, mngsa disahkan mninggaI dunia oleh angg 0ta perubatan yang berada di l0kasi kejdian.

“Berdasarkan makIumat awal, mngsa secara tiba-tiba ditlkam se0rang lelaki yang berIari dan meIuru ke arah mngsa menyebabkan mngsa reb4h.

“S.iasatan juga mendapati svspek mengenali mngsa terbabit. Si asatan diteruskan untuk mengenaIpasti m0tif kejdian,” katanya.

Sumber: hm / caramohon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini