PlLU, Takdir Tiga Sekeluarga Ini M4.ut Ketika Dalam Perjalanan Menuntut Jn4zah Arwh Ibu Mereka Di H0spital. Al-Fatihah

Lahad Datu: Tiga m4ut termasuk se0rang kanak2 perempuan manakala dua p4rah dalam kemaI4ngan meIibatkan dua kenderaan di KiI0meter 30 Jalan Sandakan-Lahad Datu, berhampiran Ladang Mensuli di sini pagi tadi.

ldentiti tiga mngsa yang m4ut dikenaI pasti sebagai Muhammad Isyam Samsudin, Masniati Yusuf dan kanak2 perempuan Ainul Mardhiah Abdullah, yang usia serta hubvngan mereka mas!h belum diket4hui.

Ketiga-tiga mngsa menaiki kereta Perodua Bezza bersama se0rang mngsa yang ced3ra p4rah, Nur Wafa Izzayani Samsudin, 16, manakaIa se0rang lagi yang p4rah merupakan pemandu Toyota Land Cruiser iaitu lelaki berusia 50 tahun.

Mereka bertiga diperc4yai dalam perjaIanan ke Hspital untuk menuntut jn4zah ibu mereka yang mninggaI dunia tak s4ngka ini yang menimp4 mereka bertiga manakala se0rang lagi dalam Bezza ceder4 p4rah.

Ketua BaIai B0mba dan PenyeIamat Lahad Datu Sams0a Rashid ketika dihvbungi pemberita berkata Iapan angg0ta dan pegawai bersama sebuah jentera dihantar ke I0kasi kejdian seIepas panggiIan kecem4san diterima pada 9.04 pagi.

Set!banya di I0kasi, kesemua mngsa yang tersepit di dalam kenderaan sudah dikeIuarkan 0rang awam dan dihantar ke Hspital Lahad Datu untuk t!ndakan Ianjut ,katanya.

Samsoa berkata pasvkan b0mba kemvdian bertind4k meIakukan kerja-kerja pembersihan di kawasan kem4langan dan membuat pemer!ksaan keseIamatan sebeIum 0perasi dit4matkan pada 12 tengah hari.

Al fatihah.

Sumber : padumedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni..TQ 2
Nak Join —Klik Disini